Ornithine Powder от OstroVit

OstroVit

Ornithine Powder

12345    5/5  (23 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Ornitină Ambalare: 200 Grame, 133 Doze Vezi ingredientele
100 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 31785

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ornitina este un supliment care conține doar un aminoacid, care este L-ornitina. Preparatul are o biodisponibilitate ideală și cel mai înalt nivel de micronizare. Umpluturile, umpluturile și aromele sunt omise aici în mod deliberat.

L-Ornitina este un compus chimic organic (non-proteine aminoacid). Acesta este unul dintre cei trei aminoacizi implicați în ciclul ureei, ceea ce face ornitina un element extrem de important al unei alimentații sănătoase și echilibrate. OstroVit Ornitina este recomandată în special sportivilor care se luptă cu problema acumulării ureei după exerciții fizice, precum și a persoanelor care au grijă să-și amelioreze ficatul.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 06:26:35
  BAD ASS / Crea - Exp Date 31.08.2020 pentru diete
  7595 RON 3418 RON (-55%)
  Cumpara

  BAD ASS / Crea - Exp Date 31.08.2020


  Categorii: Creatina Matrice
  Brand: BAD ASS
  Ambalare: 300 Grame

  BAD ASS® CREA este o stivă extrem de eficientă de creatină cu cele mai avansate forme de 4 substanțe. Suplimentarea adecvată vă va permite să măriți aportul de fosfat de creatină în mușchii dvs., care, la rândul său, se va traduce în rezultatele dvs. legate de forță. Știm că ești alfa, iar puterea este de o importanță capitală. În special pentru dvs., am folosit doar cele mai proaspete formule car...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Ornithine Powder от OstroVit

Ornithine Powder

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Ornitină    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Grame, 133 Doze
100 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
100 RON
88.1 RON