Taurine 1500 от OstroVit

OstroVit

Taurine 1500

12345    4.9/5  (56 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Taurină Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze Vezi ingredientele
-40%   5279 RON
3167 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 36316

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Supreme Capsules Taurine 1500 mg este un supliment care conține un singur aminoacid în compoziție, care este L-taurină. Biodisponibilitatea ideală și cel mai înalt nivel de micronizare a produsului au fost dezvoltate de cei mai buni, pentru cei mai buni. Aici se omit în mod deliberat agenții de volum, greutățile și aromele. În acest caz, mai puțin este mai mult.

      Produsul contine 120 de portii !!
      Un singur ingredient, fără umpluturi inutile.
      1500 mg într-o capsulă.

OstroVit Supreme Capsules Taurine 1500 mg

Taurina este un compus chimic organic din grupul aminoacizilor. Cu toate acestea, nu este un aminoacid tipic proteic, deoarece există o diferență în structura sa chimică (are o grupare sulfonică în loc de o grupare carboxil). Taurina este un aminoacid esențial la nou-născuți, precum și la multe alte specii de mamifere. Adulții sunt capabili să sintetizeze singuri taurina, dar probabil, prin evoluție, au devenit parțial dependenți de furnizarea acesteia din exterior (exogen). Taurina se găsește în creier, inimă, rinichi și țesut muscular. În ciuda cantității sale mici, joacă un rol foarte important în buna funcționare a acestor organe. De asemenea, acționează ca un neurotransmițător în creier, un stabilizator al membranelor celulare și facilitează transportul ionilor precum potasiu, sodiu, magneziu și calciu.

Proprietăți OstroVit Supreme Capsules Taurine 1500 mg

L-Taurina joacă un rol cheie în suplimentarea sportivilor. Intensifică eficient procesele regenerative și pro-cognitive și le permite mușchilor să lucreze mai eficient și mai mult în timpul antrenamentelor dificile și obositoare. Arată o îmbunătățire a fluxului sanguin în arterele și venele noastre. Există studii care arată o corelație între nivelurile scăzute de L-taurină în organism și stare de rău sau chiar depresie. Fiind unul dintre neurotransmițători, îmbunătățește perfect activitatea sistemului nostru nervos.

      Accelerează ritmul de recuperare după antrenament
      Susține procesele anabolice
      Sprijină transportul creatinei
      Sprijină sinteza proteinelor
      Reglează secreția de insulină
      Promovează sănătatea inimii și a sistemului circulator
      Elimină efectele negative ale cofeinei

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Taurine 1500 от OstroVit

Taurine 1500

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Taurină    Brand: OstroVit    Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze
5279 RON
3167 RON