Tyrosine от OstroVit

OstroVit

Tyrosine

12345    5/5  (33 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Tirozina Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
55 RON
Preturile sunt cu TVA inclus



No. 30936

DESCRIEREA PRODUSULUI

- Concentrarea și motivația totală de a-și exercita activitatea.
- Promovează metabolismul.
- Îmbunătățește procesul de ardere a grăsimilor.
- Creșterea producției de neurotransmițători.

Forma liberă de aminoacizi L-Tirozină este un precursor al neurotransmițătorilor din creier care controlează starea de spirit și funcțiile mentale. La suplimente, corpul dumneavoastră o folosește pentru a promova:

- Dopamina
- Norepinefrină (noradrenalină)
- Epinefrina (adrenalina)

Wow, aceștia sunt unii dintre principalii neurotransmițători din creier! Prin urmare, nivelurile scăzute de tirozină sunt legate de insufficiența dopaminei sau norepinefrinei din creier. Acest lucru poate face dificilă acordarea atenției. Acesta este un motiv major pentru care tirozina este atât de importantă. Mai mult tirozină înseamnă mai mult dopamină și norepinefrină, ceea ce înseamnă că creierul dumneavoastră va funcționa corect și că vă puteți da atenție mai bine!

L-tirozina ajută, de asemenea, în funcția suprarenală, tiroidă și hipofiză. Un lucru este, de asemenea, este de a converti la hormonul tiroidian tiroxina. Acest lucru joacă un rol important în controlul ratei metabolice, să nu mai vorbim de sănătatea pielii, sănătatea mintală și rata de creștere! În plus, produsul accelerează metabolismul, crescând în același timp producția de energie din grăsime.

Deși tirozina poate fi produsă în corpul nostru, întrebarea este dacă aveți suficientă tirozină în corpul dumneavoastră pentru a produce cantități suficiente de neurotransmițători importanți.
Suplimentarea poate avea un efect foarte pozitiv asupra funcției sale. Funcțiile sale nu se limitează doar la construirea proteinelor corporale. Este extrem de important "materia primă" biochimică pentru sinteza supraveghetorilor sistemului nervos care controlează metabolismul neurotransmițătorilor și hormonilor, catecolaminelor și hormonilor tiroidieni.


Doza de servire: 1/2 Scoop (1,5 g)

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Tyrosine от OstroVit

Tyrosine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Tirozina    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
55 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
55 RON
48.46 RON