BCAA Caps от PEAK

PEAK

BCAA Caps

12345    3.6/5  (5 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 240 Capsule, 24 Doze Vezi ingredientele
12814 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12724

DESCRIEREA PRODUSULUI


BCAA = lanț ramificat aminoacizi și L-leucina, L-izoleucina și L-valină sunt vitale și indispensabile pentru construirea mușchilor, deoarece acestea sunt singurele amino-acizi care, merg direct în sânge (de 10-15 min.), imediat disponibile pentru celulele musculare.

În BCAAs noastre cota de L-Leucina este extrem de mare, deoarece este principalul aminoacid responsabil pentru sinteza proteinelor, aprovizionarea cu energie și regenerare. Faptul că organismul uman poate utiliza BCAAs pentru stabilizarea aproape la toate procesele de construcție și de energie, transformă acest aditiv în produs non-plus-ultra la momentul respectiv chiar înainte, în timpul și după exercițiu.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

BCAA Caps от PEAK

BCAA Caps

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: PEAK    Ambalare: 240 Capsule, 24 Doze
12814 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
128.14 RON
112.89 RON