BETA ALANIN от PEAK

PEAK

BETA ALANIN

12345    5/5  (2 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Beta-Alanina Ambalare: 150 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-10%   8795 RON
7916 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12726

DESCRIEREA PRODUSULUI

Alanin Beta promovează depozitele de umplere optime de carnozina in muschi. Magazine Carnozina bine completata de performanță anaerobă la rândul său, optimizand (rezistenta musculara), limitând saturația mușchilor cu acizi (carnozina este pH-tampon) și în conformitate cu cele mai recente cercetări activeaza enzime, responsabile pentru intensitatea contracțiilor musculare.Cu excepția faptului că duce la o imbunatatire in mod semnificativ in rezistenta musculara, dupa doar cateva zile, Beta alanina are proprietăți antioxidante excelente ajută fluxului sanguin la nivelul tesuturilor (prin intermediul sintezei de oxid nitric) și este considerat un nutrient multilateral efect anti-imbatranire.
O serie de experimente au arătat că carnozina poate prelungi semnificativ durata la toate celulele corpului (sa efectuat un experiment pe soareci unde sa observat un proces de incetinire a imbatranirii si chiar o prelungire a vietii catre subiectele expuse experimentului ).


Beta Alanina - 5 capsule alocate uniform pe tot parcursul zilei cu lichide.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BETA ALANIN от PEAK

BETA ALANIN

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Beta-Alanina    Brand: PEAK    Ambalare: 150 Capsule, 30 Doze
8795 RON
7916 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
79.16 RON
74.49 RON