EAAs - TS-TECHNOLOGY от PEAK

PEAK

EAAs - TS-TECHNOLOGY

12345    5/5  (3 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi Ambalare: 500 Grame, 36 Doze Vezi ingredientele
-10%   17589 RON
15830 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No. 12747

DESCRIEREA PRODUSULUI

POWDER EEA - aminoacizi esențiali (EEAS) reprezintă materialul de construcție pentru proteinele corpului, și anume servesc ca constructii musculare.


Adultul normal poate furniza toți aminoacizii are nevoie de ei pentru un bun echilibru de azot, luând în jur de 0,4 g pe zi, amestec echilibrat EEAs (Master-amino-acid de model) per kilogram de greutate. Copiii, tinerii și sportivi, probabil, au nevoie de un pic mai mult de 0,4 g pe kilogram SEE, deoarece acest grup este în procesul de celule de constructii (musculare).


Direcții: Pulbere EAA - de circa '15 a dizolvat în 500 ml de apă. Amestecul rezultat poate fi luat înainte, în timpul și după antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

EAAs - TS-TECHNOLOGY от PEAK

EAAs - TS-TECHNOLOGY

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi    Brand: PEAK    Ambalare: 500 Grame, 36 Doze
17589 RON
15830 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
158.3 RON
148.96 RON