GlutaForm от Primaforce

Primaforce

GlutaForm

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Glutamină Ambalare: 400 Grame, 80 Doze Vezi ingredientele
-25%   119 RON
8925 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 10165

DESCRIEREA PRODUSULUI

L-glutamina este un aminoacid neesential, care este conținut în proteine, fasole, carne, pește. Este un aminoacid care se găsește în cea mai mare cantitate în plasma din sânge - 30-35% și conține aproximativ 20% hidrogen în structura sa, făcându-l purtătorul principal de hidrogen pentru celulele musculare.

L-glutamină crește secreția de hormon de crestere si joaca un rol important in metabolismul proteinelor. Când se administrează în mod regulat, protejează mușchii de la ruptura traumatică și degradare, dar, de asemenea, asigură faptul că țesutul muscular va avea o cantitate suficientă de dezvoltare. În caz contrar, este posibil deficit, deoarece alte tesuturi care au nevoie de glutamina va utiliza glutamină în mușchi.

Studiile au arătat că, după efort muscular intens nivelul de glutamina din organism scade la 50%, luând astfel cel mai bine - merge după antrenament. Apoi, aminoacidul contribuie la:

      recuperarea glicogen muscular (cum a fost transformat cu ușurință în glucoză, fără a crește nivelul de zahăr din sânge și insulină);

Doza zilnică de 10 grame la atleti este suficienta pentru a optimiza metabolismul muscular. Se crede că doza optimă de glutamina este de 0,2 grame per kilogram de greutate corporală (de exemplu, aproximativ 80 kg uman -. 16 g).

Testul, dozele la 0,3 g per kg de greutate corporală sunt sigure. Chiar și pentru utilizarea pe termen scurt primesc 0,5 grame per kilogram de greutate, fără efecte secundare raportate

Pentru culturisti cea mai bună opțiune este de a lua aproximativ 30 de minute după antrenament

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • AAKG

  AAKG pentru diete
  120 RON 108 RON

  AAKG


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: Primaforce
  Ambalare: 250 Grame, 125 Doze

  PRIMa FORCE AAKG / Arginina alfa-ketoglutarat / 250g Pentru mai multă putere și mușchi de calitate! Produs de top PRIMa FORCE AAKG ajuta la cladirea asei musculare, datorita ingredientului primar: "arginină" - un element-cheie al proteinelor musculare. Avantaje: Stimularea masei musc...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

GlutaForm от Primaforce

GlutaForm

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Glutamină    Brand: Primaforce    Ambalare: 400 Grame, 80 Doze
119 RON
8925 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
89.25 RON
83.98 RON