Stack-uri Toate categoriile
L-Phenylalanine 500mg от Prozis

L-Phenylalanine 500mg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Fenilalanina Brand: Prozis Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
4280 RON  4755 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21928
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prozis Sport L-Phenylalanina 500mg - Regleaza metabolismul si imbunatateste starea de spirit si functiile cognitive.

L-fenilalanina este un aminoacid esențial pe care organismul trebuie să-și păstreze funcționarea normală. Aminoacizii esențiali au acest nume, deoarece este esențial să le includem în dieta zilnică, deoarece organismul nu le produce în mod natural.
L-fenilalanina este necesară pentru sănătatea generală a corpului uman. Odată ajuns în organism, acest aminoacid este transformat într-un alt aminoacid, tirozină. Apoi, tirozina este sintetizată în trei neurotransmițători cheie, care sunt dopamina, norepinefrina și epinefrina.
Neurotransmițătorii sunt substanțe chimice care transmit semnale între celulele nervoase și sunt absolut cruciale în mecanismele care reglementează funcția cognitivă și starea noastră de spirit.

S-a arătat că L-fenilalanina crește producția de neurotransmițători și hormoni senzaționali de către glanda pituitară. Aceste substanțe chimice au capacitatea de a vă îmbunătăți starea de spirit, protejându-vă de sentimentele de depresie și de stima de sine scăzută. Datorită rolului pe care îl joacă în creier, pot îmbunătăți și câteva funcții mentale specifice, cum ar fi concentrarea, acuitatea, memoria, mișcarea și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Deoarece acest aminoacid unic are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalică și de a crește producția de neurotransmițători, L-fenilalanina poate îmbunătăți toate aceste funcții ale creierului, contribuind la îmbunătățirea performanței mentale și a stării generale de bună dispoziție.
Datorită faptului că L-fenilalanina este un precursor al tirozinei și tirozina este un precursor al hormonilor tiroidieni, L-fenilalanina poate stimula activitatea tiroidiană. Hormonii tiroidieni sunt extrem de importanți în reglarea metabolismului grăsimilor, având un rol fundamental în gestionarea greutății. L-fenilalanina poate avea, de asemenea, un efect de supresie a apetitului, ajutându-vă să rezistați poftelor alimentare care adaugă calorii excesive în dieta dumneavoastră.
Prin optimizarea metabolismului grăsimilor și ajutându-vă să vă mențineți aportul de calorii sub control, L-fenilalanina este o armă comprehensivă și eficientă împotriva grăsimilor suplimentare din organism.

Prozis Sport a creat 500 mg de L-fenilalanină, un supliment pur de L-fenilalanină, care vă va schimba viața îmbunătățind modul în care vă gândiți, modul în care vă simțiți și modul în care vă uitați.

Prozis Sport L-Phenylanină 500 mg subliniază:


     Esențial aminoacid
     Precursor al mai multor neurotransmițători importanți
     Îmbunătățește funcțiile creierului
     Îmbunătățește memoria, focalizarea și cunoașterea
     Îmbunătățește sentimentele de satisfacție și bună dispoziție
     Ajută la suprimarea poftei de mâncare și la arderea grăsimilor

Notă: Vă recomandăm să consultați un medic sau un nutriționist dacă aveți întrebări cu privire la utilizarea produsului nostru. Informațiile nutriționale pot varia în funcție de aromă. * Imaginile prezentate sunt doar pentru scopuri ilustrative și promoționale. Imaginea finală a produsului poate fi modificată.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

L-Phenylalanine 500mg от Prozis

L-Phenylalanine 500mg

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Fenilalanina    Brand: Prozis    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
4755 RON
4280 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
42.8 RON
40.27 RON