Amino Blast от PURE Nutrition USA

Amino Blast

12345    4.6/5  (10 Au votat)
11141 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 34213
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

AMINO BLAST & ENERGY RECOVERY FORMULA

- Promovează recuperarea musculară
- Creșterea musculaturii
- Combină performanțele sportive
- Reumplează electroliții
- Creste energia si focalizarea
- Aminoacizii ajută la stimularea sintezei proteinelor
- Reduc defalcarea proteinelor și îmbunătățesc recuperarea.Formula noastră oferă o doză serioasă de BCAA (7 grame) în raportul modern 8: 1: 1. Aminoacizii cu catenă ramificată sunt cei mai importanți aminici esențiali pentru recuperarea musculară, creșterea și creșterea performanțelor.

L-glutamina este cel mai abundent amino acid din corpul dumneavoastră și este concentrat mai ales în mușchii dumneavoastră.

Beta-alanina acționează ca un tampon între acidul lactic care promovează oboseala și mușchii dvs. prin producerea carnosinei, care menține acidul lactic sub control în timpul antrenamentelor intense.

Aminoacidul L-Citrulina contribuie la producerea de oxid nitric, un vasodilatator al organismului. Atunci când vasele de sânge sunt dilatate, corpul dumneavoastră este mai în măsură să circule oxigen și alte performanțe maximizând nutrienți pentru a muschilor de lucru.

Taurina poate ajuta la reducerea oboselii musculare în timpul exercițiilor fizice. Electroliții reumple magazinele de hidratare, care ajută la susținerea funcției musculare în timpul antrenamentului și vă pregătesc corpul pentru următoarea rundă. Luați pre-antrenamentul AMINO BLAST pentru a vă alimenta antrenamentul, post-antrenament pentru a accelera recuperarea musculară sau oricând ziua dumneavoastră ar putea folosi ceva energie.

Utilizare sugerată:

Se amestecă 1 scoică (15 g) cu 250-400 ml de apă rece sau băutură la alegere. Produsul este cel mai bine administrat înainte sau după exerciții fizice, dimineața sau între mese. A se depozita și a se transporta în loc răcoros (<25 ° C), uscat și întunecat, afară sau la îndemâna copiilor mici. Un supliment alimentar nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Amino Blast от PURE Nutrition USA

Amino Blast

Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată), Glutamină, Taurine, Electrolitii    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 450 Grame, 30 Doze
11141 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
111.41 RON
98.15 RON