Stack-uri Toate categoriile
AAKG Capsules от PURE Nutrition USA

AAKG Capsules

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Arginină Brand: PURE Nutrition USA Ambalare: 100 Tableta Vezi ingredientele
65 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 29134
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

AAKG 1000 Nutrition Pure este un compus al argininei aminoacid cu alfa-ketoglutarat

Arginina este un aminoacizi esențiali în mod condiționat, deoarece poate fi sintetizat în organism, în anumite condiții. Arginina joacă un rol important într-o varietate de procese, inclusiv nivelurile de oxid de azot, vascularizarea, secreția hormonului de creștere și de scădere a tensiunii arteriale.

Proprietăți utile AAKG 1000


Arginina, în ciuda proprietăților lor benefice, prezintă o absorbție scăzută în corpul uman. In contrast, AAKG 1000 ca compus este de aproximativ 10 de ori mai puternic decât arginina ca aminoacizi în formă liberă. Pure Nutrition AAKG 1000 are o absorbție extrem de mare în organism, ceea ce face foarte eficient produs mult mai mult.

promoveaza cu succes un nivel ridicat de oxid nitric in sange

Acest lucru creează condiții pentru o mai bună vascularizare și fluxul de sânge și alte substanțe nutritive către mușchi. Astfel, efectul de „inflație“, care de multe culturisti scopul și dorința. Nivelurile ridicate de oxid nitric stimulează creșterea musculară și densitatea mușchilor. Mai mult afectează în mod direct creșterea rezistenței și performanțelor atletice.

AAKG 1000 afectează secreția hormonului de creștere

Luate la culcare, el favorizează un somn de calitate mai mare și o mai bună recuperare. Deci, afectează în mod direct procesul de construire a sculptarea musculare și corp atletic.

Există o serie de beneficii de sănătate pentru organism

Prin vascularizarea, AAKG 1000 extinde vasele sanguine benigne, ceea ce duce la eliminarea tensiunii arteriale. Ca arginina si alfa-cetoglutarat tind să reglementeze oboseala și stresul și, prin urmare, sunt folosite ca mijloc împotriva oboselii și epuizare fizică. Acest lucru face ca AAKG 1000 Nutriție Pure o alegere bună nu numai pentru sportivi, ci pentru persoanele care sunt supuse la stres ridicat și rutina de zi cu zi obositoare.

Mod de administrare: 2 tablete inainte de antrenament. La sfârșit de săptămână două comprimate înainte de culcare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 60 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de 48 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

AAKG Capsules от PURE Nutrition USA

AAKG Capsules

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Arginină    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 100 Tableta
65 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
65 RON
57.2 RON