BCAA Blast Drink от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

BCAA Blast Drink

12345    5/5  (1 Au votat)
743 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 18772

DESCRIEREA PRODUSULUI

Va prezentam noua bautura exploziva BCAA Blast!

Popularul BCAA de la Pure Nutrition acum este disponibil si în formă lichidă! Bautura exploziva BCAA Blast de 750 ml in flacon cu aromă de zmeură, la un preț unic și avantajos!
Blast este un amestec BCAA de aminoacizi cu lanț ramificat și glutamină, care optimizează calitatea de recuperare după antrenament grele și exerciții fizice. BCAA sunt aminoacizi predominanti în țesutul muscular și acoperă între 50-90% din aminoacizii care circula in sange. BCAA sunt aminoacizi care sunt cel mai rapid absorbiti în organism și contribuie in cea mai mare măsură pentru recuperarea mușchilor.

Beneficiile utilizării aminoacizilor

BCAA Blast ajuta la sinteza proteinelor și creșterea retenției de azot, două procese care sunt esențiale pentru construirea masei musculare. Avand contact in acelas timp cu organismul, aminoacizii cu lant ramificat sunt absorbiti direct în mușchii care accelerează procesele de recuperare uneori si elimina oboseala musculară.

Aminoacizi cu catenă ramificată sunt esențiale pentru organism, deoarece acesta nu le poate produce singur, dar trebuie să fie obținute din alimente și suplimente. Blast conține formula BCAA și a adaos de glutamina, un aminoacid important care actioneaza sinergic cu aminoacizi cu lanț ramificat și îmbunătățește recuperarea de creștere a fibrelor musculare.

Conținutul BCAA BLAST

BCAA Blast conțin lanț ramificat de aminoacizi în raportul optim de 2: 1: 1 între leucina, izoleucina și valina, combinația cea mai eficientă dovedită și de BCAA.

Spre deosebire de multe produse de pe piață, care oferă capsule favorabile și scumpe sau BCAA sub formă de pulbere, caracterizate prin gust extrem de neplăcut, BCAA Blast- bautura exploziva vă va renaste pofta si simturile pentru o experienta cu totul nouă, cu arome incredibile. Va garantam o bucurie memorabila, o băutura preferabila de recuperare.

Combinat cu calitatea materiilor prime și consolidarea eficiența a aminoacizilor cu catenă ramificată, BCAA Blast va duce performanța la un nou nivel, cel mai înalt posibil pentru clienții noștri!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • BCAA Blast Powder

  BCAA Blast Powder pentru diete
  495 RON

  BCAA Blast Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: PURE Nutrition USA
  Ambalare: 6.5 Grame, 1 Doza

  BCAA Blast BCAA Blast este o combinație de 5000 mg și glutamina pentru recuperare de după antrenamentele grele și exerciții fizice. BCAA sunt cele mai frecvente aminoacizi în țesutul muscular și se acoperă între 50-90% din aminoacizii care circula in sange. BCAA sunt aminoacizi care sunt absorbiti...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA Blast Drink от PURE Nutrition USA

BCAA Blast Drink

743 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
7.43 RON
6.55 RON