BCAA's от Reflex

Reflex

BCAA's

12345    4.6/5  (9 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 500 Capsule, 83 Doze Vezi ingredientele
201 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 12094

DESCRIEREA PRODUSULUI

Aminoacizi esențiali! Pentru a menține masei musculare și prevenirea proceselor catabolice.

lui B.C.A.A, sau L-leucina, L-izoleucina și L-valină sunt, probabil, cele mai importante aminoacizi pentru sportivi în formare. Acest lucru face ca 33% din proteine ​​musculare. Unii experți cred că, chiar exercitarea moderata poate creste corpul de leucina la 240%.

Folosind BCAA Reflex Nutrition înainte și după exercițiu, poate crește retenția de azot, crește sinteza proteinelor și pentru a proteja muschii de la tulpini si leziunile provocate de sarcini grele - și anume BCAA au funcții semnificativ anti-catabolice.

Ca efect secundar, prezența BCAA (aminoacizi din catena ramificata) în circulație, ceea ce duce la arderea grasimilor accelerate.

Pure Aminoacizii ramificați (B.C.A.A lui) conțin L-leucina, L-izoleucina, valina și vitamina B6 într-un raport definit în mod specific, destinat să protejeze mușchii din leziunile sub sarcini grele.

Mod de administrare: Luati 6 capsule de 30-40 de minute inainte de antrenament si inca 6 capsule imediat dupa antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA's от Reflex

BCAA's

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: Reflex    Ambalare: 500 Capsule, 83 Doze
201 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
201 RON
177.08 RON