Gold BCAA от RSN

Gold BCAA

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Brand: RSN Ambalare: 454 Grame, 45 Doze Vezi ingredientele
14235 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 33868
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

RSN GOLD BCAA este complexul foarte activ de cea mai înaltă calitate din trei aminoacizi, Leucine, Valine și Isoleucine. Aminoacizii BCAA divizați într-o propoziție de 2: 1: 1 reprezintă un produs perfect pentru persoanele active care practică sporturi în mare măsură înțelese.

Acesta este un supliment alimentar recomandat amatorilor și sportivilor profesioniști. Creșteți sinteza fibrelor musculare, gustați regenerarea mai eficientă și redescoperiți posibilitățile corpului.

      Soluție instantă, foarte solubilă
      Proporțiile de aminoacizi 2: 1: 1 respectiv - L-leucină, L-valină, L-izoleucină
      Aromă și variante naturale
      45 de porții în pachet

Aminoacizii cu lanțuri ramificate constau din trei aminoacizi principali: leucină, valină și izoleucină. Aceștia sunt compuși hidrofobi alifatici (atomul de carbon central este atașat la un atom de carbon ramificată non-ciclică și cu catenă deschisă. Aparțin grupului de aminoacizi, care este esential in dieta noastra, deoarece organismul în sine nu poate fi sintetizat. Ele sunt elementul nieodłączonym pentru sinteza majoritatea proteinelor, ca mai sus 30% din mușchi nostru este format din BCAA. aminoacizi cu catene ramificate sunt în principal protejează țesutul muscular din procesele catabolice care au loc în timpul și după o sesiune de formare organizate, precum și intensificarea proceselor anabolice ajuta la construirea masei musculare.

Cum se utilizează RSN GOLD BCAA?

Se dizolvă o singură porție a produsului, 10 g în 100-150 ml de apă sau suc. În zilele de antrenament, mănâncă o porție pe zi înainte sau după antrenament. În zilele care nu sunt antrenați, mâncați o porție după trezire.

Proprietățile suplimentului RSN GOLD BCAA

      Conținutul ridicat de L-leucină ajută la trecerea pragului de leucină (creșterea sintezei MPS)
      Poate preveni catabolismul țesuturilor musculare
      Ajută la menținerea masei musculare
      Aceasta poate contribui la creșterea forței și rezistenței musculare
      Reduce oboseala mentală post-antrenament

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Aminoacizii

Gold BCAA от RSN

Gold BCAA

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: RSN    Ambalare: 454 Grame, 45 Doze
14235 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
142.35 RON
125.41 RON