Amino Liquid 30 от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Amino Liquid 30

12345    4.8/5  (5 Au votat)
Nu este disponibil!
No.: 11190

DESCRIEREA PRODUSULUI

Aminoacizii sunt printre cei mai vitali nutrienti. Formula noastra ofera spectrul complet de aminoacizi esentiali inclusiv leucina, izoleucina si valina cu lant ramificat, toate trei reprezinta 35% din totalul de aminoacizi ai proteinelor musculare.

Amino Liquid 50 este metoda rapida si confortabila pentru asigurarea aportului necesar de aminoacizi. Formula este fara grasimi sau grasimi saturate, intarita cu vitamina B6 care contribuie la metabolismul glicogenului si proteinelor, in scaderea oboselii, epuizarii si in reglarea proceselor hormonale.

     Formula completa ce contine toti aminoacizii, intarita cu vitamina B6!
     500 000 mg Aminoacizi/ Flacon!
     7500 mg Aminoacizi/ Portie!
     0 g Grasime si doar 1,5 g Carbohidrati!
     Metoda usoara de a introduce aminoacizi!
     66 Portii/ Flacon

Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală! Consultaţi cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăşiţi doza recomandată zilnica. Produsul nu înlocuieşte alimentaţia variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și arahide.

Se recomanda: zilnic 1-3 (1-3 x 25 ml) de Amino Liquid 50 in timpul, inainte sau dupa antrenament, sau/ si in oricare parte a zilei, atunci cand introducerea proteinelor devine necesara.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Amino Liquid 30 от Scitec Nutrition

Amino Liquid 30

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Complexe de aminoacizi, Aminoacizi sub formă lichidă    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 1000 ml
Nu este disponibil!