BCAA Complex от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

BCAA Complex

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată) Ambalare: 300 Grame, 30 Doze Vezi ingredientele
8810 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 14532

DESCRIEREA PRODUSULUI

Rezultatele stiintifice de ultima ora au dovedit ca leucina este unul dintre cei mai importanti aminoacizi deoarece stimuleaza direct sinteza de proteina a muschilor scheleticim TOR este una dintre caile care semnalizeaza anabolismul care este stimulat de leucina, care duce la un impuls semnificativ de sinteza a proteinelor musculare. Ridicand nivelurile de leucina in organism functioneaza ca un intrerupator anabolic. Pentru o sinteza maxima a proteinelor este nevoie in jurul de 4 grame de Leucina la fiecare 3 ore! Leucina contrinuie la recuperarea si protejeaza tesuturile musculare de o stare catabolica de descompunere.

Toata lumea cunoaste importanta aminoacizilor esentiali, in special asa numiti aminoacizi cu lant ramificat. Produsele standard de BCAA contin de obicei un raport de 2:1:1 de leucina, izoleucina si valina

Luand in considerare aceste informatii noul standard pentru BCAA are un nivel ridicat de leucina, 8:1:1 fata de celalalte BCAA. Cu acest nivel ridicat nu trebuie sa creasca doza produsului pentru a obtine niveluri optime de Leucina! Cu toate acestea formula de BCAA COMPLEX nu se opreste doar cu imbogatirea noua de BCAA!

Glutamina este un aminoacid esential, ce se afla printre ingredientele de top pentru sportivi, asa ca a fost inclusa in aceasta formula. Pentru a ramane in forma maxima, nu sa folosit aceeasi L-glutamina, fiind inlocuita cu Glutamina L-alanil-L glutamina care este capabila sa creasca in mod eficient nivelurile de glutamina musculara! In cele din urma, Vitamina B6 este de asemenea un nutrient esential cu roluri importante in sinteza si metabolismul proteinelor, in functionarea sistemului imunitar, precum si in functionarea optima a sistemului nervos si a creierului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BCAA Complex от Scitec Nutrition

BCAA Complex

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: BCAA (aminoacizi cu catenă ramificată)    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 300 Grame, 30 Doze
8810 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
88.1 RON
77.62 RON