G-Bomb от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

G-Bomb

12345    4.1/5  (19 Au votat)
Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Glutamină Ambalare: 25 x 14 Grame, 25 Doze Vezi ingredientele
105 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 11731

DESCRIEREA PRODUSULUI

G-BOMB - Multi-vector matrice super-glutamina!

Amino acid L-glutamină, bine cunoscut și minunat populare ca un supliment nutritiv, la mai mult de 60% dintre toți aminoacizii din mușchii scheletici și este vital pentru întregul corp. Acesta este, de asemenea, utilizat pe scară largă de către sistemul imunitar și intestinului pentru a menține corpul nostru în stare bună de sănătate. Glutamina au crescut sinteza proteinelor, degradare scăzută a mușchilor, a scăzut cantități de cortizol și creșterea volumului celular.

Pentru a adăuga la toate acestea capacitatea de glutamina pentru a crește peste 400% hormon de creștere valoare! Și asta nu e tot - acest aminoacid stabilizează nivelul zahărului din sânge, nivelurile crescute ale rezervelor de glicogen si reduce pofta de zahăr. Studiile au arătat că, după nivele intensive de formare de glutamina din organism sunt reduse cu aproximativ 50%.

Singura problemă cu suplimente de glutamina
este că ele conțin în principal doar forma liberă a acestui aminoacid - L-glutamina, care este foarte sensibilă și instabilă. Mai mult decât atât, acesta este cel mai adesea „rapit“ si folosit de sistemul imunitar și tractul digestiv. Noi nu neagă necesitatea de a sprijini acele sisteme care sunt esențiale pentru sănătatea noastră și indirect influențează performanța controversată de îmbunătățire și de a atinge forma optimă sport a fiecărui atlet; dar ar trebui să știe că formă liberă L-glutamina nu este destinat pentru un impact direct și evident asupra celulelor musculare.

Pentru a aborda această problemă, G-BOMB se bazeaza pe matricea noastra glutamic patentat care cuprinde patru tipuri de glutamina! În ea suntem incluse în formă liberă de glutamina, care poate avea grijă de sănătatea ta, în timp ce celelalte, stabile și bioprezente forme care au diferite proprietăți farmacocinetice, du-te direct în celulele musculare pentru a vă oferi efectul vă așteptați să obțineți prin luarea de suplimente de glutamină.

G-BOMB este zahăr și aspartam!

Modul de utilizare: ca supliment alimentar, se amestecă 14 g de apă 300-400. Luați o doză de 30-40 de minute înainte de exercițiu și antrenament de anduranță și o doză imediat după antrenament. De asemenea, este luată seara înainte de culcare. G-BOMB poate fi luat de mai multe ori pe zi, între mese, pentru a reduce pofta de zahăr în timpul unei diete.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 33:38:40
  Collagen + Vitamin C / Powder pentru diete
  OstroVit

  Collagen + Vitamin C / Powder

  200 Grame, 20 Doze
  5814 RON 2907 RON (-50%)
  Cumpara

  Collagen + Vitamin C / Powder


  Categorii: Pentru ligamente și tendoane, Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 200 Grame, 20 Doze

  OstroVit Colagen + Vitamina C este un supliment de înaltă calitate, care combină colagenul hidrolizat cu vitamina C. Colagenul hidrolizat este extras dintr-o proteină de gelatină în care dimensiunea moleculelor este redusă prin hidroliza legăturilor peptidice din moleculele de gelatină. Colagenul reprezintă 30% din proteina totală din corpul nostru și este o componentă majoră a țesutului conjunct...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

G-Bomb от Scitec Nutrition

G-Bomb

Subcategorii: Glutamină    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 25 x 14 Grame, 25 Doze
105 RON