Suntheanine L-Theanine от Swanson

Swanson

Suntheanine L-Theanine

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Teanină Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
-10%   17396 RON
15656 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No. 28187

DESCRIEREA PRODUSULUI

Theanine (teanina) este un aminoacid unic aproape exclusiv găsit în ceaiul verde, care are efecte benefice asupra metabolismului creierului. Studiile clinice umane au arătat că teanina (ca Suntheaninetm) produce relaxare fără a provoca somnolență, măsurată prin creșterea producției de alfa-valuri.

Teanina poate îmbunătăți capacitatea de învățare și sentimentul de satisfacție prin afectarea neurotransmitatori dopamina si serotonina din creier. De asemenea, teanina exercita efecte protectoare asupra creierului, prin reducerea toxicității glutamatului.


A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Doza recomandată: 1 capsulă pe zi, cu apă sau suc pe stomacul gol sau ca regia de către dumneavoastră personal medical calificat.

Notă: Dacă aveți o afecțiune medicală, sunt însărcinate, care alăptează, încercarea de a concepe, cu vârsta mai mică de 18 g tine sau de a lua medicamente, consultați medicul înainte de a utiliza acest produs.

Alte ingrediente: celuloză, stearat de magneziu (sursă vegetală) și dioxid de siliciu. Capsula este făcută din gelatină.

Nu conține: grâu, gluten, soia, produse lactate, ouă, pește / crustacee, alune sau nuci copac.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Suntheanine L-Theanine от Swanson

Suntheanine L-Theanine

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Teanină    Brand: Swanson    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
17396 RON
15656 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
156.56 RON
147.32 RON