Amino Blast Mega Forte от Weider

Weider

Amino Blast Mega Forte

12345    0/5  (0 Au votat)
23940 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 13736

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acest produs este foarte concentrată și pune în aplicare cerințele fiziologice nutritive ale culturisti în timpul antrenamentelor intense. Îmbunătățirea calității produselor materiilor prime care intră imediat în sânge! O fiolă conține aminoacizi și peptide suplimentare derivate din proteine ​​din zer de înaltă calitate. Acest conținut este standard pentru regenerarea optimă în profesia de mai mulți ani deja. Dar niciodată înainte de acest amestec a fost mai puțin concentrată. În acest scop, Ueydar foloseste un hidrolizat special de proteine ​​din lapte (surovtachen) care efectuează cerințele nutriționale și fiziologice ale culturisti în timpul antrenamentelor intense. Acest hidrolizatul conține nu numai BCAA în formă liberă, dar, de asemenea, peptide, asa-numitele compusi mici de 2 până la <100 aminoacizi. Aceste peptide sunt absorbite foarte repede.

Rezultat: Mai mulți aminoacizi pot fi absorbite simultan. Amino Blast este un produs avansat dezvoltat pentru sportivii care se antreneaza foarte intens.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Amino Blast Mega Forte от Weider

Amino Blast Mega Forte

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Αμινοξέα σε υγρή μορφή, Complexe de aminoacizi    Brand: Weider    Ambalare: 20 x 25 ml
23940 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
239.4 RON
210.91 RON