Amino Essential от Weider

Weider

Amino Essential

12345    5/5  (3 Au votat)
Categorii: Aminoacizii Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi Ambalare: 204 Capsule Vezi ingredientele
201 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 13738

DESCRIEREA PRODUSULUI

Aminoacizii sunt materialul de construcție al mușchilor. Corpul uman are nevoie de proteine ​​pentru construirea și menținerea musculare. Aportul de aminoacizi esențiali ajută în principal pentru asta. Ei scurta serios timpul de regenerare a structurii musculare după antrenament în special leucina aminoacizi, care contribuie în principal la acest lucru. Stimulează, de asemenea, umplerea nevoile de aminoacizi dupa antrenament.

Mai mult, aportul de aminoacizi determină scăderea timpului de recuperare a mușchilor. Deosebit de important este acidul amino esential „leucină“, care, în plus față de recuperarea rapidă și ajută la conservarea mușchilor.

Aportul crescut de aminoacizi esențiali stimulează sistemul endocrin al organismului, contribuind astfel la format un bun aspect și structurat musculare.

În caz de antrenament intensiv ajută pentru a evita descompunerea nedorită și arderea proteinei ca sursă de energie.

Utilizare:
In timpul fazei de construcție ia 6 capsule inainte de antrenament cu aproximativ 35 g Carbohidrați..

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Amino Essential от Weider

Amino Essential

Categorii: Aminoacizii
Subcategorii: Essential Amino Acids, Complexe de aminoacizi    Brand: Weider    Ambalare: 204 Capsule
201 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
201 RON
177.08 RON