D TOX + от 4+ nutrition

4+ nutrition

D TOX +

12345    1/5  (1 Au votat)
14566 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 18428

DESCRIEREA PRODUSULUI

D-TOX +

  Fii primul care evalueaza acest produs
DTOX + este un agent de curățare a corpului și a ficatului în special, pe baza extractelor naturale de Thistle de lapte, N-acetilcisteină și acid alfa lipoic.


Laptele de tigru (Silibum Marianum) este considerat ca un remediu pentru curățarea ficatului prin excelență. Se compune dintr-un amestec de bioflavonoide, printre care sylimarin se remarcă, fiind responsabil pentru acțiunea de purificare și antioxidantă. Laptele Thistle are de asemenea o acțiune diuretică, tonică, antispasmodică și hemostatică. Este cunoscut și utilizat pentru protejarea ficatului de agenți toxici, cum ar fi alcoolul, medicamentele, elementele otrăvitoare ale ciupercilor Amanita phalloides și capacitatea sa de a regenera celulele hepatice.

Acetililcisteina sau N-acetilcisteina este forma acetilată a aminoacidului cisteinei. Protejează ficatul și, stimulând producerea de glutation, are un efect antioxidant care îmbunătățește echilibrul celulelor hepatice. Principalul efect al cisteinei este acela de a combate radicalii liberi datorită acțiunii antioxidante și a oxidului de moleculă.

Pentru a completa formularea D-TOX, a fost utilizat acidul alfa-lipoic. Acesta se găsește în mod natural în celule, dar este sintetizat în cantități excesiv de mici de către organism. Acidul lipoic este implicat în metabolismul glucozei și grăsimii în energie. Îmbunătățește utilizarea carbohidraților și stabilizează glicemia. Acidul lipoic este un puternic antioxidant capabil să lupte împotriva îmbătrânirii și foarte eficient împotriva radicalilor liberi. Funcția antioxidantă este deosebit de eficientă deoarece este activă atât în ​​interiorul cât și în exteriorul celulelor și poate regenera alți antioxidanți cum ar fi vitaminele A, C, E, coenzima Q și glutationul. În special, este un promotor puternic de glutation, care mărește disponibilitatea acestuia, un efect foarte important dacă luați în considerare faptul că glutationul este cel mai puternic antioxidant intracelular.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

D TOX + от 4+ nutrition

D TOX +

Subcategorii: Acidul alfa-lipoic, NAC (N-Acetyl-Cysteine), Ciulin (silimarina)    Brand: 4+ nutrition    Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
14566 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
145.66 RON
128.33 RON