Acai Berry 1000 mg от Natrol

Natrol

Acai Berry 1000 mg

12345    4.6/5  (12 Au votat)
Ambalare: 75 Capsule, 37 Doze
Vezi ingredientele
7647 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11333

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acai - întuneric fructe de padure violet în creștere în pădurile tropicale din Amazon sunt proprietăți nutritive fructe scenă și un puternic efect pozitiv asupra sănătății. Capacitatea mare de a absorbi radicalii liberi (de două ori mai mare decât cea de afine) Acai face cea mai bună alegere pentru menținerea sănătății și ton.

Capsulele acestui produs au un gust caracteristic specific și aroma ca extract acai boabe în ei cea mai inalta calitate si potenta.

Ambalajul acestui produs este imprimată emblema ploaie pădure sigură. Aceasta înseamnă că materia primă pentru producția este în întregime natural, dezvoltat în mod natural în pădurile din Amazon, fără pericol pentru mediul înconjurător.

Acai sunt supuse extracției atent cu apă (fără solvenți chimici), care asigură păstrarea tuturor ingredientelor active și eficiența acestora.

Modalitatea: Ia 1 doză (2 capsule) o dată pe zi, cu alimente.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Acai Berry 1000 mg от Natrol

Natrol

Acai Berry 1000 mg

Ambalare: 75 Capsule, 37 Doze
7647 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
76.47 RON
67.37 RON