ALA 200 mg от Olimp

Olimp

ALA 200 mg

12345    4.3/5  (3 Au votat)
Categorii: Antioxidantii, Produse cu un discount maxim Subcategorii: Acidul alfa-lipoic Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze Vezi ingredientele
-10%   78 RON
7020 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 12821

DESCRIEREA PRODUSULUI

Acid alfa-lipoic are proprietăți antioxidante puternice și crește eficiența producției de energie în organism. Menține și reglementează funcționarea inimii, ficatului și a ochilor.

Ea a pronunțat acțiunea insulinei, datorită căruia facilita asimilarea aminoacizilor, creatinei si substante nutritive in celulele musculare si nivelul de zahar din sange de control.

Scop:

     la oameni susceptibili sau suferă de probleme de ateroscleroza, diabetul, inima si ficat ca un remediu sau ameliorează simptomele bolii;
      la persoanele cu excesul de greutate și obezitatea;
      la sportivi pentru a crește puterea si rezistenta.

Utilizare: 1 capsula de 2-3 ori pe zi în timpul mesei.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

ALA 200 mg от Olimp

ALA 200 mg

Subcategorii: Acidul alfa-lipoic    Brand: Olimp    Ambalare: 120 Capsule, 120 Doze
78 RON
7020 RON