ALA - Alpha Lipoic Acid от OstroVit

OstroVit

ALA - Alpha Lipoic Acid

12345    4.8/5  (81 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Acidul alfa-lipoic Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-30%   125 RON
8750 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32079

DESCRIEREA PRODUSULUI

-600 mg de acid alfa-lipoic pe porție
-puternic efect antioxidant
-încetinește îmbătrânirea celulelor
-accelerează metabolismul
-are proprietăți de chelatare
-Ostrovit ALA - Acid alfa-lipoic

Ostrovit ALA este un agent a cărui compoziție se bazează pe acidul alfa-lipoic. Este o substanță care are un efect antioxidant foarte puternic. Nu este singura funcție a acidului ALA - inhibă, de asemenea, procesele de îmbătrânire celulară și accelerează metabolismul. Prin urmare, este destinat atât persoanelor care au grijă să mențină un stil de viață sănătos, cât și sportivilor care doresc să lupte împotriva influenței radicalilor liberi.

ALA Acid - Antioxidant extrem de puternic
Radicalii liberi sunt derivați ai oxigenului - ele sunt elemente care ne vor însoți mereu. Persoanele care efectuează exerciții fizice intense sau rezistente prezintă riscul de a le perturba cantitatea. Un exces de radicali liberi duce la un fenomen numit stres oxidativ, care afectează negativ multe dintre funcțiile corpului.

Aceasta duce la distrugerea structurilor celulare din corpul vostru. Poate provoca o înrăutățire a bunăstării, dar, de asemenea, crește riscul de leziuni musculare. Oponenții radicalilor liberi sunt antioxidanții, care sunt, de asemenea, natural prezente în corpul vostru. În cazul cantităților excesive de radicali liberi, trebuie să vă amintiți să vă asigurați cantitatea potrivită de antioxidanți - soldați specifici care se luptă să vă apere celulele.

Puteți oferi antioxidanților în mod natural cu alimente - se găsesc în legume și fructe de culoare intensă (cum ar fi roșiile, murele, varza roșie sau anghinare), dar nu veți avea întotdeauna suficient de mult pentru a le obține. În acest scop, Ostrovit ALA vine cu ajutorul acidului alfa-lipoic - unul dintre cei mai puternici antioxidanți.

Ostrovit cu acid ALA - Sprijină slăbirea
Deoarece acidul alfa-lipoic găsit în suplimentul de ALP Ostrovit este un antioxidant puternic, înseamnă că protejează celulele de radicalii liberi. Aceasta are ca rezultat nu numai protecția împotriva fenomenului de stres oxidativ menționat mai sus, ci și încetinirea proceselor de îmbătrânire celulară. Protejându-le, vă pasă nu numai pentru bunăstarea și corpul tau sănătos, ci și pentru o privire tânără.

Ostrovit ALA este, de asemenea, o alegere bună pentru persoanele care caută ajutor în procesul de scădere în greutate. Acidul alfa-lipoic prezent în acest supliment prezintă proprietățile care accelerează conversia consumului de alimente în energie. În plus, această substanță vă va ajuta să vă controlați apetitul.

După cum puteți vedea, spectrul de acțiune al acidului alfa-lipoic este larg. Ostrovit ALA este potrivit pentru persoanele care doresc să îmbogățească dieta lor sănătoasă și echilibrată, precum și pentru cei care doresc să își controleze în mod eficient greutatea.

Proprietățile de chelatare ale ALA
În plus față de activitatea antioxidantă și managementul greutății, merită știut că acidul alfa-lipoic are și proprietăți de chelatare. Este capacitatea compușilor de a lega metale grele. Acest fenomen a fost folosit o dată în tratamentul persoanelor în care organismul a fost detectat de cantități excesive de metale grele (cum ar fi plumbul sau mercurul). Astăzi, această proprietate este încă utilizată pentru a purifica corpul acestui tip de substanță.

Ați putea fi interesat de faptul că primele teorii care au condus la procesul de chelare utilizat în prezent au fost dezvoltate acum 100 de ani. Pe parcursul multor ani de cercetare, experiență și schimbări care au loc în lumea științei, a fost creat un proces care este utilizat în mod curent astăzi. În plus, datorită dezvoltării științei, furnizarea de compuși care să permită legarea metalelor grele este acum posibilă și sub formă de comprimate ușor de manevrat.

Compușii cu proprietăți de chelatare sunt substanțe care au capacitatea de a lega metale grele. Acesta susține perfect procesul de detoxifiere - datorită acestui fapt, puteți să vă ocupați și mai bine de bunăstarea, sănătatea și starea corpului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

ALA - Alpha Lipoic Acid от OstroVit

ALA - Alpha Lipoic Acid

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Acidul alfa-lipoic    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
125 RON
8750 RON