CoQ10 / Ubichinon 100 mg от OstroVit

OstroVit

CoQ10 / Ubichinon 100 mg

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Coenzima Q10 Ambalare: 100 Capsule, 100 Doze Vezi ingredientele
-40%   12335 RON
7401 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38118

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ubichinon Q10 VEGE 100 caps

OstroVit Ubichinon Q10 VEGE este un supliment alimentar vegan cu un conținut ridicat de coenzimă valoroasă Q10 sub formă oxidată. Coenzima susține funcționarea tuturor celulelor corpului și le asigură împotriva impactului nociv al radicalilor liberi. Ești un atlet și dorești să ai un organism sănătos? Sau poate căutați un anti-oxidant natural care să vă ajute să vă simțiți mai bine și să arătați mai sănătos? Coenzima Q10 este răspunsul la nevoile dumneavoastră!

Ce este ubichinon și cine ar trebui să-l ia?

Ubichinonul, care este o formă oxidată a coenzimei Q10, este un compus care apare în mod natural în toate celulele corpului. Sarcina sa principală este de a produce energie. În plus, poate stabiliza membranele celulare, regla presiunea, poate încuraja sistemul imunitar să acționeze, precum și să crească mobilitatea spermatozoizilor. Dacă nivelul ubichinonului este prea scăzut, este posibil să aveți oboseală cronică, lipsa poftei de mâncare, imunitate scăzută și funcții afectate ale organismului dumneavoastră. De asemenea, poate duce la boli cronice. Pentru a-i crește cantitatea în organism, ar trebui să urmați o dietă bogată în spanac, broccoli, pește, uleiuri și produse integrale sau un supliment alimentar cu un conținut ridicat de acest ingredient.

Coenzima Q10 este necesară pentru buna funcționare a organismului.

Alegeți suplimentul alimentar OstroVit Ubichinon Q10 VEGE dacă:

     sunt mereu obosiți
     lipsa poftei de mâncare
     de multe ori se îmbolnăvesc
     faceți față funcțiilor slabe ale organismului dumneavoastră
     pielea ta are nevoie de flexibilitate

Proprietățile OstroVit Ubichinon Q10 VEGE

Deși ubichinon apare în mod natural în orice organism, există un set de factori care pot scădea nivelul acestuia. Cele mai importante sunt vârsta înaintată, fumatul de țigări, locuirea într-o zonă poluată sau efortul fizic regulat și intensiv. Din acest motiv, persoanele în vârstă, fumătorii și sportivii ar trebui să ia în mod regulat suplimente bogate în coenzima Q10.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

APLICAȚIE UNIVERSALĂ - Coenzima Q10 susține funcționarea întregului organism. Participă la producerea de energie celulară și stabilizează membranele celulare. Este responsabil pentru transferul de electroni în lanțul respirator.
ANTI-OXIDANT EFICIENT - Ubichinon servește ca anti-oxidant în organism. Protejează celulele împotriva stresului oxidativ și previne bolile cauzate de radicalii liberi.
PRODUS PENTRU ATLEȚI - Sportivii profesioniști sunt expuși deficienței coenzimei Q10. Suplimentarea regulată a acestui ingredient vă ajută să contracarați oboseala și vă permite să păstrați sănătatea corectă a organismului.
VEGAN FORMULA - OstroVit Ubichinon Q10 VEGE nu conține ingrediente de origine animală, deci poate fi utilizat în mod liber de către vegani sau vegetarieni.

Utilizare sugerată

Consumați 1 porție (1 capsulă) zilnic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

CoQ10 / Ubichinon 100 mg от OstroVit

CoQ10 / Ubichinon 100 mg

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Coenzima Q10    Brand: OstroVit    Ambalare: 100 Capsule, 100 Doze
12335 RON
7401 RON