Elderberry Extract 330 mg | Vege от OstroVit

OstroVit

Elderberry Extract 330 mg | Vege

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Elderberry extract Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze Vezi ingredientele
6564 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 41750

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Elderberry VEGE 90 capsule

OstroVit Elderberry VEGE este un set de 90 de capsule ușor de înghițit, care conțin un extract bogat în polifenoli și antociani din Sambucus nigra L. Suplimentul demonstrează proprietăți antibacteriene și antivirale, astfel încât să poată funcționa bine în prevenirea zilnică a infectii. În plus, este un puternic antioxidant și analgezic. Doriți să preveniți bolile, să întârziați îmbătrânirea sau să luptați împotriva durerii? În orice caz, OstroVit Elderberry VEGE va veni la îndemână.

Soc - prezență și proprietăți

Socul negru este una dintre cele mai vechi plante medicinale. Se prezintă sub formă de tufiș sau copac mic, cu flori minore galbene, formând așa-numitele baldachine din care ies boabe rotunde pentru a furniza multe substanțe valoroase, precum polifenoli, antociani, flavonoide, steroli și uleiuri esențiale. Bătrânul negru nu necesită condiții specifice de sol și climat pentru a crește, așa că poate fi găsit practic în orice parte a lumii.

Utilizarea regulată a extractului de soc negru încurajează funcționarea sistemului imunitar, precum și susține funcționarea a numeroase organe și sisteme.

Alegeți suplimentul alimentar OstroVit Elderberry VEGE dacă:

     doresc să prevină îmbolnăvirile
     sunt în căutarea unui antioxidant natural
     sufera de inflamatii
     sunt bolnavi in ​​prezent
     face față durerii
     au dificultăți în expectorare

Proprietăți:

Socul negru este o sursă foarte bogată de antioxidanți naturali valoroși. Sarcina lor este de a reduce numărul de radicali liberi responsabili de îmbătrânire și apariția a numeroase boli. O capsulă de supliment pe zi vă poate ajuta să aveți grijă de imunitatea dumneavoastră și de starea generală a organismului dumneavoastră.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

SPRIJIN IUNITĂȚII - Datorită proprietăților antiinflamatorii și antibacteriene, extractul de soc negru sprijină tratamentul inflamațiilor, stimulează funcționarea celulelor sistemului imunitar, precum și poate controla producția de citokine responsabile de activarea reacțiilor de apărare specifice ale organismului.
ASISTENȚĂ ÎN CAZ DE INFECȚIE - Bătrânul negru poate limita acumularea de viruși și bacterii, astfel încât să poată ajuta în timpul diferitelor infecții. De asemenea, poate avea proprietăți de inducere a transpirației și expectorare.
FORMA CONVENIENTA - Suplimentul alimentar este disponibil sub forma de capsule usor de inghitit, care sub influenta apei devin alunecoase. O singură porție de supliment conține până la 132 mg de polifenoli și 16,5 mg de antociani.
FORMULĂ VEGANĂ - Produsul nu conține ingrediente de origine animală. Prin urmare, poate fi folosit de vegani și vegetarieni.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (1 capsulă) pe zi, de preferință cu masa.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Elderberry Extract 330 mg | Vege от OstroVit

Elderberry Extract 330 mg | Vege

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Elderberry extract    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
6564 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
65.64 RON
57.83 RON