Lutein Forte / with Zeaxanthin от OstroVit

OstroVit

Lutein Forte / with Zeaxanthin

12345    4.9/5  (94 Au votat)
Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
Vezi ingredientele
-30%   5076 RON
3553 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 34654

DESCRIEREA PRODUSULUI

Luteina FORTE este un supliment care este o sursă de luteină, care este unul dintre cele mai importante micronutrienți care ajută la protejarea ochilor. Este un compus organic care aparține pigmenților carotenoizi din plante. Luteina absoarbe radiații periculoase și distruge radicalii liberi.

Din nefericire, organismul nu este capabil să producă această substanță ca atare, deci ar trebui să fie livrat în cantități corecte, cu alimente sau sub formă de supliment.
În plus, produsul conține un complex de vitamine C, E, precum și minerale de zinc și seleniu. Seleniul interacționează cu vitamina C pentru a ajuta retina în lupta împotriva radicalilor liberi. Acțiunea de protecție arată, de asemenea, zinc, care sporește activitatea enzimelor care luptă împotriva radicalilor liberi în sistemul vizual. Zincul ajută la menținerea viziunii normale.

Produsul se adresează în primul rând persoanelor care au o activitate zilnică sau factor de mediu însoțitor, care are un efect dăunător asupra ochilor. Recomandat pentru persoanele care lucrează la un computer, petrecând multe ore în timp ce citesc sau vă uit la televizor sau expuse la lumina puternică a soarelui.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Lutein Forte / with Zeaxanthin от OstroVit

OstroVit

Lutein Forte / with Zeaxanthin

Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
5076 RON
3553 RON