Odorless Garlic 1000 mg от OstroVit

OstroVit

Odorless Garlic 1000 mg

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Garlic Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze Vezi ingredientele
-40%   3767 RON
2260 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37992

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Usturoi 60 capsule moi

Usturoiul OstroVit Pharma este un supliment alimentar în capsule care conțin ulei neparfumat din bulbi de usturoi proaspeți. Suplimentul poate influența în mod favorabil sănătatea sistemului cardiovascular, capacitatea fizică și sexuală, funcțiile cognitive, precum și rezistența generală la diferite tipuri de infecții. O formulă specială fără miros, îl privește de un miros specific, datorită căruia suplimentarea devine mai ușoară pentru persoanele care sunt deosebit de sensibile la senzoriale.

     60 de porții în pachet
     1 capsule pe zi
     Extractul corespunde cu 1000 mg de usturoi proaspăt
     2 mg ulei inodor
     1 mg de alicină
     Superaliment excelent în capsule cu gel moale

Usturoi OstroVit Pharma

Allium sativum L., mai cunoscut sub numele de usturoi, este unul dintre cele mai studiate în ceea ce privește impactul pozitiv asupra sănătății umane și bunăstării produselor pe bază de plante. De secole, a fost folosit în principal ca aromă de neînlocuit a condimentelor în bucătării aproape în toată lumea. Usturoiul este cunoscut pentru mirosul său specific sulfuric, pentru care compusul principal - alicina - este responsabil pentru eliberare. Este un fel de mecanism de „autoapărare” al plantei, protejând-o împotriva dăunătorilor și insectelor. Mulți dintre noi am auzit că usturoiul este sănătatea. Și este adevărat. Din generație în generație, membrii familiei au menționat efectele sale benefice, dar nu toată lumea a reușit să o convingă din cauza acestui miros „oribil” pentru cel mai incomod.

Datorită formulei speciale de ulei fără miros, plasându-l în capsula de gel, am primit un produs complet cu proprietățile usturoiului proaspăt. Este un supliment excelent care poate susține nu numai buna funcționare a sistemului circulator, dar are și funcții antibacteriene și antifungice. Poate îmbunătăți condiția fizică, dar nu trebuie uitat că usturoiul este de fapt un afrodiziac senzațional (aici, în special produsul nostru fără mirosuri nu va fi înlocuit). Usturoiul crește imunitatea generală a organismului și poate, de asemenea, să scadă tensiunea arterială și colesterolul ridicat.

Proprietăți de usturoi OstroVit Pharma

     Poate contribui la îmbunătățirea generală a imunității organismului
     Mare afrodiziac
     Poate avea un efect bactericid și fungicid
     Poate scădea tensiunea arterială crescută
     Arată efectul scăderii nivelului de colesterol LDL „rău”
     Poate contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire a corpului
     Poate contribui la decontaminarea căilor respiratorii

Utilizare sugerată

Consumați 1 porție (1 capsulă) zilnic, de preferință cu o masă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Odorless Garlic 1000 mg от OstroVit

Odorless Garlic 1000 mg

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Garlic    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
3767 RON
2260 RON