Garlic 1000 mg / Odorless от OstroVit

OstroVit

Garlic 1000 mg / Odorless

12345    4.9/5  (77 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Garlic Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze Vezi ingredientele
-40%   4019 RON
2411 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32837

Oferte cu acest produs


OstroVit Garlic 1000 mg / Odorless
90 Softgels, 90 Doze
+

OstroVit L-Arginine 1000 mg
150 Capsule, 50 Doze
=
113.14 RON
54.31 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Garlic este un supliment alimentar în capsule care conține ulei unsar din bulbi de usturoi proaspeți. Suplimentul poate avea un efect benefic asupra sănătății sistemului cardiovascular, a capacității fizice și sexuale, a funcțiilor cognitive, precum și a rezistenței generale la diferite tipuri de infecții. O formulă specială inodoră, o privează de un miros specific, datorită căruia suplimentarea devine mai ușoară pentru persoanele sensibile în mod special.

2 capsule pe zi

Extrasul corespunde unui bec de usturoi proaspăt de 2000 mg

4 mg ulei inodor

2 mg de alicină

Ostrovit Usturoi

Allium sativum L., mai cunoscut sub numele de usturoi, este unul dintre cele mai studiate în ceea ce privește efectele pozitive asupra sănătății umane și a bunăstării produselor pe bază de plante. Timp de secole a fost folosit în principal ca o aromă de mirodenii de mirodenii în bucătăriile din întreaga lume. Usturoiul este cunoscut pentru mirosul său specific, sulfuric, pentru care principalul compus - allicin - este responsabil pentru eliberare. Este un fel de mecanism de "autoapărare" al plantei, protejându-l împotriva dăunătorilor și insectelor. Mulți dintre noi au auzit despre usturoi că aceeași sănătate. Și într-adevăr este așa. De la o generație la alta, nepoții familiei au menționat efectele sale benefice, dar nu toți au reușit să-l convingă din cauza acestui "oribil" pentru mirosul cel mai neplăcut.


Datorită formulării speciale de ulei inodor, plasându-l în capsula de gel, am primit un produs complet cu proprietățile de usturoi proaspăt. Este un supliment excelent care poate sprijini nu numai funcționarea corectă a sistemului circulator, ci și funcțiile antibacteriene și antifungice. Poate îmbunătăți aptitudinea fizică, dar nu trebuie uitat că usturoiul este, de fapt, un afrodiziac senzațional (aici, în special produsul nostru fără miros nu va fi înlocuit). Usturoiul ridică imunitatea generală a organismului și poate, de asemenea, să scadă tensiunea arterială și colesterolul ridicat.

Proprietățile usturoiului Ostrovit
Aceasta poate contribui la îmbunătățirea generală a imunității organismului
Un mare afrodisiac
Poate avea un efect bactericid și fungicid
Poate scădea tensiunea arterială ridicată
Acesta arată efectul scăderii nivelului de colesterol LDL "rău"
Aceasta poate contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire a corpului
Poate contribui la decontaminarea tractului respirator

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
 • FISH OIL pentru diete
  XPRO

  FISH OIL

  90 Softgels, 45 Doze
  45:11:06
  99 RON 65 RON (-34%)
  Cumpara
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Garlic 1000 mg / Odorless от OstroVit

Garlic 1000 mg / Odorless

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Garlic    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze
4019 RON
2411 RON