Immune Aid от OstroVit, OstroVit Pharma
-30%   5783 RON
4048 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 35622

Oferte cu acest produs


OstroVit Immune Aid
90 Capsule, 30 Doze
+

OstroVit Melatonin
180 Tableta, 180 Doze
+

OstroVit 100% Vit&Min
90 Tableta, 45 Doze
=
133.17 RON
79.24 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Immune Aid este suplimentul dietetic de cea mai înaltă calitate din capsulele HPMC dezvoltat pentru cei care doresc să aibă totul în mâini, în timp ce au grijă de sistemul lor imunitar. Este un supliment complet excelent care conține substanțele imunomodulatoare naturale necesare, cele mai importante pentru a vă sprijini sistemul imunitar. Linia Pharma este cel mai recent „copil” al OstroVit, care pune primul loc pe calitatea materiilor prime, diligența farmaceutică a producției și toate componentele datorită cărora se face suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

      Până la 10 ingrediente active
      90 capsule din pachet
      Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a tehnologiei de producție
      Sticlă, sticlă întunecată cu capsule
      Produsul este suficient pentru o lună de suplimentare
      Un complex de ingrediente care susțin sistemul imunitar
 
OstroVit Pharma Immune Aid - un răspuns natural pentru a vă sprijini sistemul imunitar
 
Extract pur de coneflower - standardizat pentru 4% acid cicoare și 4% polifenoli, extractul are o afinitate ridicată pentru combaterea infecțiilor tractului respirator superior, scurtează latența bolii și crește celulele sistemului imunitar.
 
Extractul de tubercul de usturoi DER 1:10 - usturoiul, la fel ca Echinacea, reduce durata multor infecții, are o activitate antibacteriană și fungistatică puternică, care este unul dintre principalii factori care susțin prevenirea în buna funcționare a sistemului nostru imunitar.
 
Extractul de rădăcină de ghimbir este o standardizare de 5% la gingeroli care au proprietăți de imunitate analgezice, antiinflamatorii și naturale.
 
Extract de semințe de struguri - standardizat pentru 95% proantocianidine, la fel ca gingerolii prezintă o reactivitate ridicată la sistemul nostru imunitar, reduc inflamația în organism și prezintă o tendință ridicată de detoxifiere a organismului.
          
Zincul - sub formă de picolinat de zinc organic și puternic absorbabil este probabil unul dintre principalele minerale care contribuie la îmbunătățirea funcționării sistemului nostru imunitar. Zincul participă la formarea anticorpilor imuni, iar deficiența acestuia crește riscul creșterii nivelului de markeri de inflamație, motiv pentru care nivelul său optim în corpul nostru este atât de important
 
N-acetilcisteina NAC - cisteina acetilată este un compus chimic organic care este cunoscut mai ales pentru funcțiile de detoxifiere ale organismului și contribuie direct la sinteza principalului antioxidant din corpul nostru, care este glutationul. N-acetilcisteina îmbunătățește sistemul nostru imunitar prin prevenirea infecțiilor bacteriene și virale și sprijină organismul în rezistența la diverși markeri de inflamație din grupul interleukinelor.
 
Vitamina D3 (colecalciferol) - Vitamina D cunoscută și sub numele de „vitamina solară” ajută la absorbția / utilizarea corespunzătoare a calciului și fosforului și ajută la menținerea nivelului normal de calciu din sânge. În plus, această vitamină ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși, precum și ajută la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar. Vitamina D este implicată în procesul diviziunii celulare.
 
Vitamina A - este un grup de compuși chimici ale căror structuri sunt foarte similare. Retinol, retinaldehidă, acid retinoic sau provitamine precum beta, alfa sau gama-caroten. Vitamina A îmbunătățește starea pielii, privirii și sistemului imunitar.
 
Vitamina C - Vitamina C sau acidul L-ascorbic este o adevărată „bombă” imună. Este un puternic antioxidant care îndepărtează excesul de radicali liberi din celulele noastre, are un efect benefic asupra sistemului nervos și imunitar, reduce durata infecției, calmează simptomele unei răceli și reduce formarea markerilor inflamatori în organism.
 
Proprietăți OstroVit Pharma Immune Aid

      Complex care sprijină imunitatea antivirală și antibacteriană
      Prezintă proprietăți imunostimulatoare prin producerea de celule imune
      Plante naturale și ingrediente biologice care acționează ca un fel de ajutor natural
      Răspuns mai rapid la bacteriile și virusurile invadatoare
      Prezintă proprietăți antioxidante ridicate (antioxidante)
      Poate reduce timpul răcelilor și infecțiilor
      Are efect antiinflamator

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Immune Aid от OstroVit, OstroVit Pharma
5783 RON
4048 RON