Vege Resveratrol 150 mg от OstroVit

OstroVit

Vege Resveratrol 150 mg

12345    4.9/5  (38 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Resveratrol Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
-40%   6539 RON
3923 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 36029

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Resveratrol VEGE este un supliment alimentar în capsule care conțin extract de rădăcină japoneză nodată standardizat la 50% trans-resveratrol. Capsula (HPMC - hidroxipropil metilceluloză) și extractul nu conțin nicio substanță de origine animală, astfel că suplimentul este dedicat unei game largi de receptori, inclusiv vegans și vegetarieni. Capsulele 100% VEGE OstroVit reprezintă calitate, diligență și un răspuns la așteptările clienților noștri.

      100% VEGE CAPSULE
      Produsul este dedicat și veganilor și vegetarienilor
      60 doze ale produsului
      Extras standardizat pentru 50% trans-resveratrol
      NOU!

OstroVit Resveratrol VEGE

Nudul japonez este o specie de plantă din familia de noduri din originea Asiei de sud. În prezent, apariția sa acoperă și Europa și chiar anumite zone ale Poloniei. A fost clasificată ca o specie invazivă, adică una care poate amenința direct endemica unei anumite zone naturale. Nudul japonez este cunoscut în principal pentru proprietățile sale medicinale și este atribuit în primul rând concentrației mari a compusului cunoscut sub numele de trans-resveratrol.

Resveratrolul este un compus chimic organic din grupul polifenolilor. Apare sub forma a doi izomeri cis- și trans-izomeri, unde numai trans- are semnificație biologică pentru corpul nostru. În concentrații mai mari, acesta poate fi găsit în principal în nuca japoneză și struguri - beneficiile și beneficiile pentru sănătate ale consumului de vin roșu ocazional sunt cunoscute de mult timp.

Resveratrol inhibă activitatea radicalilor liberi, acționând ca un antioxidant, promovează apoptoza, adică degradarea naturală a celulelor umane deteriorate, prezintă efecte cardioprotectoare, previne ateroscleroza și reduce riscul de boli cardiovasculare și hipertensiune arterială generală. Oamenii de știință au demonstrat, de asemenea, beneficii precum reglarea metabolismului glucozei-insulinei și scăderea trigliceridelor din sânge.

Proprietăți OstroVit Resveratrol VEGE

      Are efect antibacterian
      Susține buna funcționare a sistemului cardiovascular
      Poate avea efecte neuroprotectoare
      Scade nivelul de glucoză și trigliceride din sângele nostru
      Este un antioxidant natural (antioxidant)
      Are efect antiinflamator
      Poate contribui la „reducerea” grăsimilor corporale

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Vege Resveratrol 150 mg от OstroVit

Vege Resveratrol 150 mg

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Resveratrol    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
6539 RON
3923 RON