R-ALA 100 mg от OstroVit

OstroVit

R-ALA 100 mg

12345    4.9/5  (53 Au votat)
Categorii: Antioxidantii Subcategorii: Acidul alfa-lipoic Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
83 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32217

Oferte cu acest produs


OstroVit R-ALA 100 mg
90 Tableta, 90 Doze
+

OstroVit Berberine
90 Tableta, 90 Doze
=
135.00 RON
108.00 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT R-ALA este suplimentul alimentar de cea mai bună calitate în comprimate care completează dieta cu acid R-alfa-lipoic. Substanța activă este considerată de mulți ca fiind unul dintre principalii antioxidanți, care sunt neprețuit și necesar în dieta fiecărei ființe umane. Aceasta este baza pentru buna functionare a corpului. Garanția calității și diligența alegerii fiecărui ingredient este creată de un supliment recomandat.

OSTROVIT R-ALA (acid R-alfa-lipoic)

Acidul R-alfa-lipoic este unul dintre enantiomerii acidului alfa-lipoic, cunoscut de majoritate ca un ALA popular. Acest izomer în mod natural curățită natural al unui compus al acidului S-alfa-lipoic, care operație singură față de ei enantiomer R este practic inutil pentru oameni, pentru că ei nu prezintă disponibilitatea biologică a organismului. Acidul R-alfa-lipoic găsește o utilizare excelentă în rândul sportivilor deoarece îmbunătățește sensibilitatea la insulină a organismului și arată o acțiune avansată pentru a crește absorbția nutrienților cum ar fi vitaminele sau creatina. Cu toate acestea, rolul principal și avantajul aici este un antioxidant care protejează moleculele corpului nostru împotriva oxidării, care poate duce la stres oxidativ și interferența cu proteinele de ADN care implică deteriorarea țesuturilor și îmbătrânirea rapidă a organismului. R-ALA este un supliment excelent pentru persoanele care prețuiesc sănătatea generală, care în sporturile grele profesionale reprezintă baza pentru a deveni nu numai mai bună decât altele, ci, mai presus de toate, fiecare zi o versiune mai bună a acestora.

utilizare:

Consumați 1 porție (1 comprimat) pe zi, de preferință cu o masă.

ingrediente:

Conținut în 1 porție (1 tabletă):

Acid R-alfa-lipoic (R-ALA) 100 mg

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

R-ALA 100 mg от OstroVit

R-ALA 100 mg

Categorii: Antioxidantii
Subcategorii: Acidul alfa-lipoic    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
83 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
83 RON
73.12 RON