Stack-uri Toate categoriile
Ubichinon Q10 100 от Ostrovit

Ubichinon Q10 100

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Antioxidantii, Sănătate și ton Subcategorii: Coenzima Q10, În susținerea inimii Brand: Ostrovit Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze Vezi ingredientele
5040 RON  63 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 30927
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Ubichinon Q10 100 este un supliment alimentar care conține coenzima Q10. Acest compus poate exista în două forme - ubichinol (formă redusă) și ubichinonă (formă oxidată). Coenzima Q10 este unul dintre cei mai importanți antioxidanți din natură - neutralizează excesul de radicali liberi și previne deteriorarea ADN-ului celulelor.

Coenzima Q10 apare în fiecare parte a corpului nostru, în special în mitocondriile, unde se produce energie. Cea mai mare concentrație este prezentată de celulele miocardice. Corpul uman este capabil să producă în mod independent coenzima Q10 - deși nu întotdeauna în cantități suficiente. Sa constatat că în mușchiul cardiac nivelul său în cazul persoanelor în vârstă este redus la jumătate față de inima tinerilor. Din acest motiv, după vârsta de 35 de ani, este necesar să se completeze.

Valoare nutrițională

Ingrediente active - 1 porție (1 capsulă)

Coenzima Q10 - 100 mg

Utilizați o porție (1 capsulă) zilnic, de preferință după masă. Beți cu cantitatea potrivită de apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Antioxidantii

Ubichinon Q10 100 от Ostrovit

Ubichinon Q10 100

Subcategorii: Coenzima Q10, În susținerea inimii    Brand: Ostrovit    Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
63 RON
5040 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
50.4 RON
47.43 RON