L-Glutathione Caps 250 mg от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

L-Glutathione Caps 250 mg

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Antioxidantii, Sănătate și ton Subcategorii: Glutathione, Sanatate pentru ficat Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
13864 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 29730

DESCRIEREA PRODUSULUI

Un antioxidant puternic, protejează organismul de substanțe nocive, reduce efectele nocive ale metalelor grele. Scade tensiunea arterială, afectează glicemia, ajută în condiții de anemie. Crește numărul de spermatozoizi.

L- Glutationul este un antioxidant celular puternic, care oferă o foarte puternică și eficientă de detoxifiere a ficatului. Glutationul este produsă în ficat uman și joacă un rol cheie în metabolismul intermediar, răspunsul imun și de sănătate.

El lucrează în ficat pentru a proteja organismul de substanțe nocive. Fără a Glutationul ficatul ar deveni rapid înfundate cu toxine, ca urmare a care autoritățile nu ar fi în măsură să efectueze munca lor și nu vor fi moarte. De asemenea, funcționează ca materie primă pentru glutation peroxidaza, un antioxidant cheie enzima care previne rancezirea lipidelor (grăsimi).

Glutationul este un important antioxidant, foarte activ in plamani umane si multe alte sisteme și țesuturi de organe. Acesta joacă un rol-cheie in protejarea celulelor de stresul oxidativ si mentinerea sistemului imunitar. Nivelurile ridicate de glutation in sange sunt asociate cu o sanatate mai buna in mai in varsta, dar nu determina exact relația dintre glutation și procesul de îmbătrânire.

Nu conține zahăr, îndulcitori artificiali, coloranți, arome și conservanți

Utilizare: Pentru a lua 1 capsulă pe zi, sau așa cum prescris de medic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

L-Glutathione Caps 250 mg от PURE Nutrition USA

L-Glutathione Caps 250 mg

Subcategorii: Glutathione, Sanatate pentru ficat    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
13864 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
138.64 RON
122.14 RON