DIM 200 mg от Haya Labs

DIM 200 mg

12345    4.4/5  (8 Au votat)
Coming soon!
No. 16942
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Haya LABS DIM este o formulă unică bazată pe DIM (diindolilmetan). Această substanță pe bază de plante ajută la restabilirea și menținerea echilibrului hormonal sănătos în organism.

Haya LABS DIM. Este o FORMULĂ UNICA bazata pe DIM (dindolilmetan). ACEASTA formula este pe baza de plante si ajuta restabilirea echilibrului hormonal si mentinera acestuia în organismul .
Bărbații și femeile de vârstă mijlocie adesea au așa-numitele "dezechilibru de estrogen", care se caracterizează printr-un nivel foarte ridicat de estrogen din organism. La bărbați, aceasta are ca rezultat o scădere a hormonului masculin testosteron si poate cauza probleme cu prostata. Testosteronul este cel mai important component pentru creșterea masei musculare, și, de asemenea, ajută la menținerea libidoului masculin.

Luati una sau doua capsule pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  60 RON 1995 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...
 • Calcium D-Glucarate

  Calcium D-Glucarate pentru diete
  10996 RON 8247 RON

  Calcium D-Glucarate


  Categorii: Blocante de estrogen, Minerale
  Brand: Natrol
  Ambalare: 60 Tableta, 30 Doze

  Calciu D-glucarat este sarea de calciu a acidului D-glutaric - o substanță naturală conținută în multe fructe și legume. Calciu D-glucarat imbunatateste procesele de detoxifiere în organism și optimiza menținerea echilibrului hormonal. Calciu D-glucarat inhibă activitatea beta-glucuronidazei (enzim...
 • Tribooster

  Tribooster pentru diete
  89 RON 7921 RON

  Tribooster


  Categorii: Stimulatoare testosteron
  Brand: BioTech USA
  Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze

  Tribooster a fost testat clinic pe baza de extract din plante medicinale Tribulus terrestris (Tribulus terrestris). Tribooster conține obiective Tribulus 2000 mg per comprimat. Tribooster dedicat pentru a crește nivelul lor de testosteron si a ajusta echilibrul hormonal. Ce se poate aștepta de la ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

DIM 200 mg от Haya Labs

DIM 200 mg

Subcategorii: Blockers with 1 ingredient, Testosteronul Booster    Brand: Haya Labs    Ambalare: 60 Capsule
Coming soon!