So Good! Peanut Butter (Crunchy) от FA Nutrition

FA Nutrition

So Good! Peanut Butter (Crunchy)

12345    5/5  (26 Au votat)
Categorii: Alimente ecologice, Uleiurile de unt Subcategorii: Uleiuri de unt Ambalare: 350 Grame, 35 Doze
-25%   3316 RON
2487 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 20174

DESCRIEREA PRODUSULUI

FA Nutriție Deci, bun! Unt de arahide este un unt de arahide facut din arahide prăjite presate până la un amestec omogen cu piesele (Crunchy) sau complet netede, fără piese (Smooth). Fără ingrediente adăugate!

      fără ulei de palmier;
      fără adaos de zahăr;
      fără adaos de sare;
      fără adaos de îndulcitori;
      100% arahide;

Deci, Bine! Unt de arahide este un produs natural cu un conținut ridicat de proteine, fibre si grasimi nesaturate - in special cele mono-nesaturate. Mono și grăsimi nesaturate poli sunt esențiale pentru dieta fiecăruia, deoarece înlocuirea saturate echivalentul lor implică la niveluri mai normale de colesterol din sânge. Pe de altă parte, cantitatea mare de proteine ​​atat de bine! Unt de arahide contribuie la masa rapidă creștere musculară și menținerea oaselor în organism.

Deci, Bine! Unt de arahide este o alegere perfecta pentru orice dieta. Cei care se antreneaza pentru masa musculara pot adăuga atât de bine! Unt de arahide pentru a crește aportul de calorii. Cei care doresc mai multa energie si rezistenta pot alege unt de arahide, din cauza energia pe care o oferă. În cele din urmă atât de bine! Untul de arahide este potrivit pentru toți cei care sunt pe low-carb dieta și să caute adecvate apetitului alimentar.

FA Nutriție Deci, bun! Unt de arahide nu conține ingrediente adăugate ca și celelalte produse de pe piață și este complet natural.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • So Good! Peanut Butter (Smooth)

  So Good! Peanut Butter (Smooth) pentru diete
  3316 RON 2487 RON

  So Good! Peanut Butter (Smooth)


  Categorii: Alimente ecologice, Uleiurile de unt
  Brand: FA Nutrition
  Ambalare: 350 Grame

  FA Nutriție Deci, bun! Unt de arahide este un unt de arahide facut din arahide prăjite presate până la un amestec omogen cu piesele (Crunchy) sau complet netede, fără piese (Smooth). Fără ingrediente adăugate! fără ulei de palmier; fără adaos de zahăr; fără adaos de sare; fără adaos de îndulcit...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

So Good! Peanut Butter (Crunchy) от FA Nutrition

So Good! Peanut Butter (Crunchy)

Subcategorii: Uleiuri de unt    Brand: FA Nutrition    Ambalare: 350 Grame, 35 Doze
3316 RON
2487 RON