Beef Jerky (Original) от JACK LINK'S

JACK LINK'S

Beef Jerky (Original)

12345    4/5  (3 Au votat)
Categorii: Alimente ecologice Ambalare: 75 Grame Vezi ingredientele
Coming soon!


No. 21776

DESCRIEREA PRODUSULUI

Jack Link`s Beef Jerky - fâșii de carne de vită uscate și afumate .

Pastramă de vită este carnea care este uscată dupa o veche rețetă indiană. Carne de vitel se taie în bucăți fine sau fâșii, apoi se marinează, se fierbe afară și în final uscata. Așa că indienii au produs din carnea de bivol , un aliment bogat în proteine un produs care este excelent pentru vânătoare și supraviețuire în pustiietate.În carne de vită sunt incluse numai proteine de înaltă calitate.Grăsimea și venele sunt îndepărtate cu grijă pentru a lăsa doar fibra musculara pura.

Bucăți delicate de carne de vită atent selectate, condimentate cu mirodenii rețete de familie unice Jack Link. Rezultatul este delicios și bogat în proteine.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Beef Jerky (Teriyaki)

  Beef Jerky (Teriyaki) pentru diete
  Coming soon!

  Beef Jerky (Teriyaki)


  Categorii: Alimente ecologice
  Brand: JACK LINK'S
  Ambalare: 75 Grame

  Jack Link`s Beef Jerky - fâșii de carne de vită uscate și afumate . Pastramă de vită este carnea care este uscată dupa o veche rețetă indiană. Carne de vitel se taie în bucăți fine sau fâșii, apoi se marinează, se fierbe afară și în final uscata. Așa că indienii au produs din carnea de bivol , un...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Beef Jerky (Original) от JACK LINK'S

Beef Jerky (Original)

Categorii: Alimente ecologice
Brand: JACK LINK'S    Ambalare: 75 Grame
Coming soon!