Cooking Spray Extra Virgin Olive Oil от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Cooking Spray Extra Virgin Olive Oil

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Spray de gatit Subcategorii: Spray de gatit Ambalare: 330 ml
4553 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 24522

DESCRIEREA PRODUSULUI

Produsul poate fi utilizat în multe direcții. Cel mai popular este gătitul. După cum știm, uleiul de cocos este extrem de util. Veți putea acum să utilizați grăsime care, spre deosebire de restul, vă va menține sistemul cardiovascular sănătoasă. În plus, produsul este potrivit ca bază pentru clătitele dvs. de proteine ​​și se poate împrăștia puțin, atât în ​​amestecul în sine, cât și în clătite. Aceasta va oferi o bază excelentă pentru unele dintre sosurile incredibile de gourmet oferite de companie.După cum sa menționat mai sus, aplicațiile nu sunt atât de mici. În sport, spray-ul este preferat de persoanele care doresc să se protejeze de vergeturi. Prin lubrifierea pielii cu spray vă oferă elasticitate și minimiza șansele de deformări dermice externe.

Nu în ultimul rând, spray-ul a fost folosit de doamne pentru a se răspândi în fața plajei, deoarece acest lucru ajută la obținerea unui bronz mai rapid.

Instrucțiuni de utilizare: Pulverizatorul de gătit este folosit într-o varietate de moduri. Împiedică prinderea hranei pe grătare, ghivece, tigăi și așa mai departe. Utilizați întotdeauna pulverizatorul înainte de a începe tratamentul termic.

Spray protejează împotriva lipirii de tacâmuri cum ar fi spatulă, linguri de lemn, cești de măsurare sau sirop. Formele de gelatină sunt mai ușor de eliberat dacă sunt pulverizate în prealabil. Pentru o curățare mai ușoară, folosiți un spray pe lianți sau lame de blender. Agitați bine înainte de utilizare. Utilizați spray-ul la o distanță de aproximativ 25 - 30 cm. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Păstrați produsul departe de lumina directă a soarelui și departe de sursele de căldură.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cooking Spray Extra Virgin Olive Oil от PURE Nutrition USA

Cooking Spray Extra Virgin Olive Oil

Categorii: Spray de gatit
Subcategorii: Spray de gatit    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 330 ml
4553 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
45.53 RON
40.11 RON