Kre-Alkalyn EFX Powder от All American EFX

All American EFX

Kre-Alkalyn EFX Powder

12345    3.8/5  (8 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 100 Grame Vezi ingredientele
107 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 15524

DESCRIEREA PRODUSULUI

All American EFX

Kre-Alkalyn EFX e creatina care nu este convertită în creatinină înainte de a ajunge la mușchii. Kre-Alkalyn EFX este fabricat exclusiv de All American Pharmaceuticals Corporation, care este mai mult decât o garanție a calității în domeniul suplimentelor alimentare!

Cele mai multe - în cele din urmă piața de suplimente alimentare văzut prin Kre-Alkalyn EFX creatina care nu umflarea, nici bloat, nu deține apă și nu trebuie să-l ia ca o fază de ciclu sau are nevoie de reîncărcare!

CRE-alcalina este înmuiată creatina, care intră în corpul uman este convertit în kreatinin.Poslednite Research Fund dovedesc că doar câteva secunde după ingestia majorității creatina monohidrat este excretat urinata.Blagodarenie unui sistem special pentru a controla pH creatina dedurizată nu se poate transforma in creatinina. Produsul este mai mult de 10 ori mai eficient decât creatina monohidrat și va permite să primiți cantitatea maximă de creatina în 2-3gr de zi cu zi fara probleme de stomac.

Numai lumea noastră Kre-alcalină foloseste trei tehnologii inventate special ne-a moderniza suplimentele nutritive noastre maxime

1. pH-Xact ™ Tehnologia de livrare: Datorită acestei tehnoloviya este furnizat bioactivitatea optimă a Kre-alcaline conferindu-i un precise niveluri ridicate ale pH-ului, necesare pentru a ajunge în fluxul sanguin și de a se descompune la o potență finală. Și nu uitați - nu contează cât acceptați și cât de mult absorbi!

2.Nuchi analitică: Aceasta este garanția noastră de calitate. Aceasta este o garanție de 100% de calitate și că produsele noastre sunt perfect legale și sunt fabricate în conformitate cu normele și legile comune.

3. BioCeuticals Cercetare & Dezvoltare:
laboratii Independent monitoriza produsele noastre pentru 16 ejectat de substanțele FDA și nici unul dintre toate cele 16 nu se găsește în produsele All American EFX.

Și acum te-ai decis acum să lase efectele secundare ale „old school“ creatina mono? Sunteți gata acum să aibă corpul dorit, fără a fi umflat sau umflati? !!

     Edna durează mai mult de 4 luni de utilizare!
      nu are efecte secundare cunoscute de creatina la durere familiare pentru noi toți
      Nu este nevoie de odihnă
      fără realimentare faze
      Nu este nevoie de scuturare sau apă care urmează să fie luate
      doză extrem de redusă și puternic - 1,5 grame la 3,0 - Sfârșitul de a lua dozele de varietatea de 20-40 de grame pe zi!
      eskluzivniya semnătura garanție de calitate a creatorului Kre-alcaline - Jeff Golini - pe fiecare pachet de Kre-Alkalyn EFX.

Utilizare: 1-2 grame de 30 de minute înainte de exercițiu.

Pentru rezultate optime:

1. În zilele de formare - 1-2 grame de pre-antrenament și masa post-antrenament.
2. În zilele fara antrenament - 1-2 grame de micul dejun

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Kre-Alkalyn EFX Powder от All American EFX

Kre-Alkalyn EFX Powder

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: All American EFX    Ambalare: 100 Grame
107 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
107 RON
94.27 RON