Vitargo + Kre-Alkalyn ® от AMIX

AMIX

Vitargo + Kre-Alkalyn ®

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Creșterea greutatii, Creatina Subcategorii: Carbohidratii, Kre-alcaline Ambalare: 2000 Grame Vezi ingredientele
-15%   199 RON
169 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 14643

DESCRIEREA PRODUSULUI

      conținut de carbohidrați: 100% Vitargo;
      mai eficient decât un amestec pe baza de creatina / dextroză;
      creștere mai rapidă a creatină în mușchi;
      prezintă viitorul în incarcarii!

Kre-Alkalyn carbohidrati bautura de energie!

Glicogenul si creatina oferă două metode diferite pentru alimentarea cu energie necesară pentru depozitele de mușchi deynost.Glikogennite sunt folosite in antrenamente lungi. Pe de altă parte, stocul de creatina în acțiune de fiecare dată când mușchii au nevoie de ultra-rapid, spargere intensiv / exploziv de energie pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu, sprinturi și puterea de formare.

Vitargo este un carbohidrat patentat cu proprietati unice, formulate special pentru sportivi de elita pentru livrarea de realimentare eficientă ușor de energie musculară accesibile (glicogen) in organism. Este semnificativ mai mare în comparație cu carbohidrații uzuale continute in bauturile sportive are o structură moleculară asemănătoare cu cea a glicogen.

Cea mai mare, hidrați de carbon, băutura trece mai rapid prin stomac și de acolo, prin energia tractului intestinal poate intra in fluxul sanguin. Aceasta se numește osmolalitate, cu cat mai mic este, cu atât mai repede trecerea prin stomac.

Vitargo a fost testat clinic la Institutul Karolinska din Stockholm, și în comparație cu alte băuturi „obișnuite“ sport carbohidrați. Rezultatele arată că Vitargo este mai rapidă în restabilirea nivelurilor de glicogen și care trece prin stomac, comparativ cu combinațiile convenționale de polimeri complecși de glucoză.

Kre-Alkalyn
reprezinta o noua forma de creatina cu valoarea pHnad 12 care se realizează printr-un proces de producție la nivel mondial patentat. Kre-Alkalyn reprezintă 100% creatina stabilă, fără încărcare de fază de admisie ciclică și efecte secundare, care dă rezultate imediate.

Studiile clinice sugerează că aportul de Kre-Alkalyn împreună cu carbohidrați sub forma unei băuturi sport acumulează mușchi, cu o cantitate mai mare de creatina. Pe baza acestor rezultate, prezentăm mai eficientă combinație de carbohidrați și Kre-Alkalyn.

Cu utilizarea Amix Vitargo + Kre-Alkalyn muschii pot practica un pic mai mult și mai greu. Vei observa diferenta!

Utilizare: Se umple vasul sau agitator cu apă (200 ml) și se adaugă 2 linguri de Amix Vitargo + Kre-Alkalyn (75g.). Se agită timp de 1-2 minute. Adăugați cantitatea rămasă necesară de apă și se amestecă din nou.

Faza taxa -Din 1-specii-5-a zi: Bea 3 porții de Amix Vitargo + Kre-Alkalyn, distribuite uniform pe tot parcursul zilei. Utilizați poslednataportsiyaneposredstveno după antrenament (zile de formare). Dozele care trebuie luate la intervale de timp de peste 3-4 chasa.Preporachitelno produsul care urmează să fie consumate între mese.

Faza de întreținere -6 zile și zilele următoare: Bea 1 porție de Amix Vitargo + Kre-Alkalyn (3d - Kre-Alkalyn / zi.), De preferință imediat după exercițiu (în zile de antrenament). Amix Vitargo + Kre-Alkalyn restabilește în mod eficient glicogen după efort fizic intens, și oferă, de asemenea, beneficiile Kre-Alkalyn.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Vitargo + Kre-Alkalyn ® от AMIX

Vitargo + Kre-Alkalyn ®

Subcategorii: Carbohidratii, Kre-alcaline    Brand: AMIX    Ambalare: 2000 Grame
199 RON
169 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
169 RON
159.03 RON