CREATINE от Battery

Battery

CREATINE

12345    3/5  (3 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 500 Grame Vezi ingredientele
6437 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 21296

DESCRIEREA PRODUSULUI

Baterie Creatin un luptător pentru creșterea masei musculare, imbunatateste formarea si poate fi simțit cum îmbunătățeste puterea fizica. Acesta prevede, de asemenea, beneficii terapeutice, inclusiv prevenirea epuizării ATP-ului, sinteza proteinelor de stimulare și o creștere a volumului de celule.
Creatină monohidrat este suplimentul nutritiv cel mai studiat si testat de-a lungul timpului în lume.

Rezultatele raportului de creatina in concentratie imbunatatita, este un brand premium de creatina la nivel mondial. Creatina ® este unica în modul în care este purificată, pentru a elimina impuritățile potențial nocive frecvent întâlnite în alte produse .


Creatina micronizat este produsa printr-un procedeu care descompune moleculele de creatina in particule mai mici. Creatina micronizat se dizolvă foarte bine în lichid, deoarece este absorbita rapid în tractul gastro-intestinal.

Mod de administrare: Ia o linguriță (5 g) micronizat creatina monohidrat dupa antrenament dizolvat în 240 ml de apă sau băutura preferată.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 23:55:10
  Black Line / Shaaboom Pump Shot pentru diete
  Kevin Levrone

  Black Line / Shaaboom Pump Shot

  120 ml, 2-4 Doze
  8 RON 4 RON (-50%)
  Cumpara

  Black Line / Shaaboom Pump Shot


  Categorii: Cu azot / gonflabile
  Brand: Kevin Levrone
  Ambalare: 120 ml, 2-4 Doze

  Black Line Shaboom Pump Shot - Kevin Levrone Black Line Shaboom Pump Shot- Kevin Levrone, este un supliment alimentar care a fost creat pentru un singur scop: pentru a genera forta musculara, pentru sănătatea musculară și pentru de protecție în timpul fiecărui exercițiu. Black Line Shaboom Pump Shot- Kevin Levrone, îmbogățită cu 5000 mg de beta-alanină 2000 mg Citratline Malate. Acesta va face a...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

CREATINE от Battery

CREATINE

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: Battery    Ambalare: 500 Grame
6437 RON