Creatine PH-X Pro от BioTech USA

BioTech USA

Creatine PH-X Pro

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 120 Capsule Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 17349

DESCRIEREA PRODUSULUI

BIOTECH USA Creatine pH-X PRO este o formulă de creatina de înaltă calitate, îmbogățită cu extracte de plante pentru rezultate vizibile ale fiecărui antrenament.


avantaje:

creatina
     1800 mg tamponat
      200mg GWB-T Xtract
      Crește puterea si rezistenta
     Crește volumul muscular

Creatine pH-X PRO conține o formă tamponată de creatina cu absorbție îmbunătățită. Creatina este un aminokisleina naturala stocat in muschi ca creatina fosfat necesar pentru producerea de energie ATP. Acest ingredient crește puterea musculara, forta si rezistenta si astfel permițând antrenamente mai extensive și intensive. In plus, creatină promovează retenția apei în celule, având ca rezultat di creșterea volumului lor, și oferă un puternic pompe musculare.

Formularul tamponata permite absorbția mai rapidă și mai bună a ingredientului activ și nu provoacă umflarea și disconfort la nivelul stomacului.

Formula Creatine pH-X PRO este îmbogățit cu extracte din plante de Chasy verde, alb-negru, cu antioxidant puternic și un efect de stimulare.

Consumul zilnic recomandat: Luati 2 capsule de 2 ori pe zi, dimineața și după-amiaza. În zilele de antrenament, luați 2 capsule dimineața și 30 de minute înainte de antrenament.

Forța de aderență, dimensiuni și rezistență, cu o formulă - Comanda BIOTECH USA Creatine pH-X PRO acum!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creatine PH-X Pro от BioTech USA

Creatine PH-X Pro

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: BioTech USA    Ambalare: 120 Capsule
Coming soon!