Creatine PH-X от BioTech USA

BioTech USA

Creatine PH-X

12345    5/5  (10 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 90 Capsule, 18 Doze Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 11932

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prezentare generală

Pentru a mări performanța într-o explozie succesivă de scurtă durată, exerciții de mare intensitate poate descoperi puterea de creatina! Creatină pH-X conține 3000 mg de creatina in tampon zilnic 2 porții. Efectul benefic al creatinei se obține în condițiile unui consum zilnic de 3 g de creatina.

Indicatii
Ia-4-6 capsule de creatina pH-X de zi cu zi. În dimineața să ia două capsule pe stomacul gol. Luați două capsule de 30 de minute înainte de antrenament și să ia celelalte 2 capsule de 20 de minute după antrenament.

Ingrediente
CreaBASE (tamponat cu formula de creatina), maltodextrină, anti-agent antiaglomerant (stearat de magneziu), înveliș de capsulă (gelatină, apă purificată, culori: Roșu allura AC *, Brilliant Blue FCF, dioxid de titan, Sunset Yellow FCF *, tartrazina *). * Poate avea un efect negativ asupra activității copiilor și atenția

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creatine PH-X от BioTech USA

Creatine PH-X

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: BioTech USA    Ambalare: 90 Capsule, 18 Doze
Nu este disponibil!