Creatine Phosphate 5000 от BioTech USA

BioTech USA

Creatine Phosphate 5000

12345    4.2/5  (22 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Fosfat Ambalare: 300 Grame Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 11911

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creatină fosfat este pentru persoanele care doresc să beneficieze de avantajele maxime de creatina, dar fara retentie de apa in muschi.

Creatină fosfat conțin legături fosfat, care este eliberată în timpul ciclului de ATP-ADP, astfel ajuta la conversia ADP ATP. Prin urmare, restaurat ATP-ul furnizează energie constantă pentru contracții musculare.

Creatine Phosphate - Creatină fosfat , recomandat tuturor sportivilor care doresc îmbunătăţirea randamentului muscular, fără retenţia apei în interiorul celulelor.

Creatine Phosphate 500
0 este un supliment nutritiv superior creatinei monohidrat deoarece conţine creatină gata transformată, conservând astfel resurse preţioase ale organismului dumneavoastră.
Creatine Phosphate 5000 ajută la creşterea masei musculare fără retenţia apei. Conţinutul de acid nicotinic determină intrarea rapidă în fluxul sangvin a creatinei fosfat de puritate farmaceutică.
Ideea care stă în spatele consumului de creatină este producerea de creatină fosfat. La contracţiile musculare, combustibilul necesar pentru această mişcare se numeşte ATP (adenozin trifosfat). ATP-ul furnizează energie prin eliberarea uneia din moleculele sale de fosfat, transformându-se după aceasta în ADP (adenozin bifosfat).
Creatina fosfat va transforma din nou ADP-ul în ATP creând astfel o sursă nouă de energie.
Sursa unică a energiei musculare este legătura fosfat donată de creatina fosfat. Înainte de a produce energie, creatina monohidrat trebuie transformată în creatină fosfat.

Mod de administrare : ca supliment dietetic o porţie este de 5,1 g (o linguriţă) amestecate într-un lichid. În zilele de antrenament consumaţi 4 porţii cu 20 de minute înainte de antrenament, iar în zilele de pauză consumaţi 2 porţii pe zi. Dacă greutatea dumneavoastră corporală depăşeşte 90 de kilograme, doza recomandată este de 6 porţii în zilele de antrenament şi de 3 porţii în zilele de repaus.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Creatine Phosphate 5000 от BioTech USA

Creatine Phosphate 5000

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Fosfat    Brand: BioTech USA    Ambalare: 300 Grame
Coming soon!