COR-Performance Creatine от Cellucor

Cellucor

COR-Performance Creatine

12345    4.5/5  (8 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 330 Grame Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 14790

DESCRIEREA PRODUSULUI

Seria Cellucor COR-Performance ™ dispune de formule inovatoare de înaltă calitate, pe care le așteptați de la Cellucor într-o gamă completă de produse de nutriție sportive de mărfuri.

Dispunând de formule dozate științific și sisteme de aromă de neegalat, Seria COR-Performance ™ este concepută pentru a satisface fiecare client: formule excelente, arome excelente și prețuri excelente. Întreaga linie este certificată de Informed-Choice și este o adevărată etichetă TruFacts ™.

Deoarece seria COR-Performance nu oferă stimulente, produsele pot fi adăugate la aproape orice stack și sunt, de asemenea, compatibile cu majoritatea organizațiilor sportive majore.

Creatina sporește performanța fizică în exploziile succesive de exerciții fizice de scurtă durată și de intensitate ridicată. Efectul dorit are loc cu un aport zilnic de 3 g de creatină.

Cellucor COR-Performance
Creatine este diferit de orice produs creatina din clasa sa. Beneficiind de doze științifice complete Creapure®, Betaine și Cinnulin PF®, COR-Performance ™ Creatine promovează performanțe superioare în fiecare bucată.
Cellucor COR-Performance
™ Creatine prezintă Creasorb®, un sistem revoluționar de administrare a fosfatului care susține absorbția și eficacitatea suplimentării cu creatină.
Inovație de neegalat, prețuri de clasă de mărfuri, exclusiv de la Cellucor.

Instrucțiuni pentru creatină COR-Performance:
Se amestecă una până la două bucăți de creatină Cellucor COR-Performance ™ în greutate de 8-10 oz. (236-295 ml) de suc, apă sau altă băutură de alegere și consumați cu 30 de minute înainte de antrenament sau dimineața în zilele fără pregătire. (Pentru rezultate maxime) Începeți cu o fază de încărcare de patru porții pe zi pentru primele cinci zile de utilizare a produsului.
 
Direcții: Adulți Faza de întreținere: Se amestecă 1 scoică în 8-10oz de suc, apă sau altă băutură de alegere și se consumă cu 30 de minute înainte de antrenament sau dimineața în zilele de neobișnuit.
Adulți Faza de încărcare: Pentru rezultate maxime, începeți cu o fază de încărcare de 1 bucată de 4 ori pe zi pentru primele cinci zile de utilizare a produsului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

COR-Performance Creatine от Cellucor

COR-Performance Creatine

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: Cellucor    Ambalare: 330 Grame
Nu este disponibil!