Creatine Monohydrate Powder от Hero.Lab

Hero.Lab

Creatine Monohydrate Powder

12345    4/5  (7 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 300 Grame, 120 Doze Vezi ingredientele
-30%   16343 RON
11440 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 42306

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creatina de la Hero.Lab este un supliment alimentar cu două sute de porții gustoase în fiecare pachet. Se prezintă sub formă de pudră ușor de utilizat și este perfectă pentru persoanele care antrenează diverse sporturi. Pentru o performanță și mai bună, suplimentul folosește taurină, care este un transportator de creatină și îi îmbunătățește performanța. Utilizarea sa regulată va îmbunătăți calitatea antrenamentului și va crește semnificativ puterea.

Luarea Creatinei de la Hero.Lab este concepută pentru a crește aportul de creatină și disponibilitatea fosfocretinei, datorită căreia ATP - purtătorul de energie, se formează mai rapid. Cât de mult lucrezi înainte de a te simți obosit depinde de cantitatea de fosfocretină, cu cât mai multă muncă, cu atât mai bine pentru tine! Luând acest produs, veți simți o creștere semnificativă a puterii, forței și rezistenței în timpul activității preferate.

Persoanele active fizic trebuie să fie deosebit de alergice la nivelul miostatinei din organism. Pentru că este ceea ce inhibă și limitează dezvoltarea masei musculare. Soluția perfectă pentru această problemă este folosirea creatinei, care limitează activitatea acestei proteine, îi reduce cantitatea și îți susține calea de a obține silueta dorită.

     Adaugă energie
     O doză mare de taurină și creatină
     Va îmbunătăți calitatea sesiunilor dvs. de antrenament
     Crește masa musculară și puterea

Ingrediente

Pentru variantele aromate: Creatina monohidrat cu 88% creatina, taurina, regulator de aciditate - acid malic, stabilizator - guma arabica, aroma, indulcitor - sucraloza. Pentru versiunea fără arome: creatină monohidrat

Directii

Se dizolva 1 portie de 2,5 g (1/2 lingura) in 100-150 ml apa sau suc, in zilele de antrenament se consuma doua portii pe zi, una imediat dupa trezire, iar cealalta dupa antrenament. În zilele fără antrenament, bea o porție pe zi după trezire.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creatine Monohydrate Powder от Hero.Lab

Creatine Monohydrate Powder

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: Hero.Lab    Ambalare: 300 Grame, 120 Doze
16343 RON
11440 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
114.4 RON
107.65 RON