Creatine Monohydrate от MyProtein

MyProtein

Creatine Monohydrate

12345    4.4/5  (59 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 250 Grame, 83 Doze Vezi ingredientele
-31%   11486 RON
7926 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 17388

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creatina Monohidrata

Creatina Monohidrata este ideală pentru o gamă variată de consumatori, de la culturiști la atleți, însă cel mai important, pentru cei care doresc să-și îmbunătățească puterea, forța, viteza și masa musculară slabă. Fiind subiectul câtorva sute de studii, Creatina monohidrata s-a dovedit a ajuta la îmbunătățirea puterii, forței și creșterii de masă musculară. Creatina Monohidrata s-a dovedit de asemenea a ajuta la îmbunătățirea timpilor generali de refacere și la refacererea între seriile de antrenament intens.

Beneficii!

Creatina Monohidrata ajută organismal să producă niveluri mai mari de ATP, care este o substanță chimică necesară contractării eficiente a mușchilor. Nivelurile mai mari de ATP pot avea ca rezultat îmbunătățirea forței, puterii și anduranței.

Creatina Monohidrata este cea mai flexibilă și gustoasă formă de creatină disponibilă. Este perfect sigură și sănătoasă, fără efecte secundare, fiind disponibilă în mod natural în cărnurile roșii.

Mod de administrare:

5 gr. inainte de antrenament. In zilele fara anrenament se consuma cate 5 gr. dimineata inainte de micul dejun.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creatine Monohydrate от MyProtein

Creatine Monohydrate

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: MyProtein    Ambalare: 250 Grame, 83 Doze
11486 RON
7926 RON