Creatine Powder от NOW Foods

NOW Foods

Creatine Powder

12345    4.2/5  (6 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 600 Grame, 120 Doze Vezi ingredientele
13085 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 11566

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Creșterea puterii
      Creșterea rezistenta
      Formula Vegetarian

Creatina (creatina) este, probabil, cea mai răspândită și supliment eficient. Este folosit pentru a creste masa musculara, forta si rezistenta. Principalele stocuri de creatina corp (Creatina) găsit în mușchii scheletici.

Principalele surse de creatina (creatina) în natură sunt pește și carne, dar cantități mari sunt necesare pentru a obține doza necesară de creatina (în 1 kg carne de vită este de aproximativ 5 grame. Creatina). De obicei, oamenii care nu acceptă carne și pește (respectiv, au stocuri suficiente de creatina in organism) sunt efectele cele mai concrete de a lua creatina (creatina).

In timpul contracțiilor musculare scurte și explozive ATP
(adenozin trifosfat) este convertit la ADP (adenozin difosfat) și energie versiuni. Creatina (Creatina) ajută la re-conversia ADP ATP în cazul în care există mai mult ATP disponibil pentru energie. Celulele pot retine creatina (creatina) și să-l utilizați mai târziu, dacă este necesar. Creatina (creatina) regleaza nivelul de glucoza din sânge ajută la atenuarea siptomite a Altsheymer bolii.

Utilizare: timp de 5-7 zile care au luat 20 de grame pe zi (împărțit în 4 5 gr - la fiecare 3-4 ore.) - aceasta este perioada de încărcare. Apoi, păstrați 5-10 grame pe zi, timp de 25-30 de zile - perioada de aplicare. Nu amestecați cofeina și băuturi calde. Nu poate sta mai mult de 10 minute, dizolvate în apă (efect slăbește).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Creatine Powder от NOW Foods

Creatine Powder

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: NOW Foods    Ambalare: 600 Grame, 120 Doze
13085 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
130.85 RON
115.28 RON