Kre-Alkalyn от NOW Foods

NOW Foods

Kre-Alkalyn

12345    4.4/5  (11 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 240 Capsule Vezi ingredientele
27478 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 10879

DESCRIEREA PRODUSULUI

Kre-Alkalyn este o formă tamponată de creatina cu un alcalin, cum ar fi pH în soluție apoasă este creatina între 12 și 14. Kre-Alkalyn este dedurizată, care intră în corpul uman nu este convertit in creatinina. Kre-Alkalyn este stabilizată, astfel încât acesta trece prin sistemul digestiv nealterată și poate fi complet absorbită de sistemul muscular.

Kre-Alkalyn este mai mult de 10 ori mai eficient decât creatina monohidrat și va permite să primiți cantitatea maximă de creatina în 2-3gr de zi cu zi fara probleme de stomac. Mai mult, Kre-Alkalyn evita acumularea de apă în organism. Alte beneficii includ eliminarea așa mai departe .. Perioada de caracteristică acumulării altor forme de creatina și de tamponare în acumularea de acid lactic în mușchi și neutralizează efectele atât de neplăcute ale tulpina musculare.

Mod de utilizare: Kre-Alkalyn
nu sunt necesare faze de încărcare cu carbohidrați recepție rapid, nu este neutralizat de cafeină. Dozele recomandate sunt între 1,5 și 3 grame pe zi. Vă recomandăm aportul de 1,5 grame înainte și după antrenament și 1,5 grame în zile non-formare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Kre-Alkalyn от NOW Foods

Kre-Alkalyn

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: NOW Foods    Ambalare: 240 Capsule
27478 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
274.78 RON
242.08 RON