Tri Creatine Malate Powder от OstroVit

Tri Creatine Malate Powder

12345    5/5  (40 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Tri Malat Brand: OstroVit Ambalare: 500 Grame, 200 Doze Vezi ingredientele
69 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 31787
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Supreme Pure Tri Cretine Malat este o nouă formă de molecule creatine monohidrat atașate la acidul malic. Creatina este conținută în carne roșie, dar trebuie să mâncați cantități uriașe, astfel încât suplimentarea cu acest supliment nutrițional este o alegere excelentă.

Creatina este un supliment nutrițional folosit de mulți sportivi. Este dovedit științific că creatina crește rezistența în mișcări scurte, explozive. Acest lucru îl face potrivit pentru sprinteri, halterofilii, iubitorii de fitness, jucători de rugby și multe altele.

OstroVit Supreme Pure Tri Cretine Malat este potrivit pentru o gamă largă de sportivi care practică exerciții de intensitate ridicată.

Metoda de acceptare:
Vă recomandăm să luați o doză de OSTROVIT Supreme Pure Tri Cretine Malat imediat dupa antrenament, impreuna cu shake de proteine ​​si carbohidrati cu un indice glicemic ridicat.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Tri Creatine Malate Powder от OstroVit

Tri Creatine Malate Powder

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Tri Malat    Brand: OstroVit    Ambalare: 500 Grame, 200 Doze
69 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
69 RON
60.79 RON