CREATIN MONOHYDRATE POWDER от PEAK

PEAK

CREATIN MONOHYDRATE POWDER

12345    4.6/5  (9 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 500 Grame, 167 Doze Vezi ingredientele
10199 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12746

DESCRIEREA PRODUSULUI


100% creatina monohidrat pură sub formă de pulbere este un clasic printre produsele de creatina. Creatina reprezintă un aminoacid care constă din trei aminoacizi legați - arginină, glicină și metionină. Sa constatat că 95% din suma totală din organism (sub formă de monohidrat și fosfat) este conținut în țesutul muscular. Datorită numarului mare de aminoacizi în celule, mușchi poate obține o performanță mult mai mare, o creștere mai rapidă .


De asemenea, este cunoscut faptul că creatina sporește masa apei din corp, ceea ce duce la sprijinirea mediului anabolic și, la rândul său, este bun pentru sinteza de noi proteine ​​și reducerea la minim a proceselor catabolice. Atunci când acest produs a lovit pe piață în urmă cu 10 de ani, el a devenit o senzație în nutritia sportivilor si costa o avere (recalculate în jurul valorii de 300 euro / kg)!


Mod de administrare: creatina monohidrat - 3 g (aproximativ 1 linguriță) dizolvată în 300 ml de lichid (nu lapte), imediat după antrenament. In ziua non-antrenament dimineața imediat dupa ce te trezesti.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 28:07:50
  Pump Extreme / Pre-Workout pentru diete
  OstroVit

  Pump Extreme / Pre-Workout

  300 Grame, 30 Doze
  11227 RON 5614 RON (-50%)
  Cumpara

  Pump Extreme / Pre-Workout


  Categorii: Cu azot / gonflabile
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 300 Grame, 30 Doze

  OstroVit Pump Extreme este un supliment dietetic pudră creat sub o linie specială de produse aromate - True Taste. O formulă atentă și atent dezvoltată de 13 ingrediente vă va permite să dezlănțuiți energie nelimitată în dvs., să creșteți eficiența și să obțineți efectul unei „pompe musculare” pe care nu le-ați experimentat niciodată. Viitorul antrenamentului dvs. este OstroVit Pump Extreme. „Pomp...


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

CREATIN MONOHYDRATE POWDER от PEAK

CREATIN MONOHYDRATE POWDER

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: PEAK    Ambalare: 500 Grame, 167 Doze
10199 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
101.99 RON
89.85 RON